Az Cok Thai / Inspired by Thai Street Food yorumlar

Az Cok Thai / Inspired by Thai Street Food yakın Kamer Kiraş, Hacıoğlu Sokağı, Kuloğlu, Kuloğlu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34433

  • Adres: Kuloğlu Mah. No: 12/A. Çukurcuma, Ağa Külhanı Sk., 34433 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 251 18 11
  • Web sitesi: azcokthai.com
  • Enlem, Boylam: 41.0323086, 28.9810079

Az Cok Thai / Inspired by Thai Street Food, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Az Cok Thai / Inspired by Thai Street Food yorumlar

Authentic Thai food at reasonable prices. Extremely good service, nice and friendly staff. Food was amazing - we were a family of five, started out with spring rolls, fish cakes and chicken wings. Then we had Pad Thai, red curry and hot … Daha fazla

Overall, the food was as authentic as it could be. The Som Tam was done the traditional way. The stir-fried mixed vegetables with oyster sauce were fried to perfection with the wok smell. The green curry chicken would have been better if … Daha fazla

Nice service, food, and real Thai vibes. I liked the vegetarian spring rolls, the veggies fried rice, the green curry (with coconut milk) and Tom yam. … Daha fazla

2023-09-23 Ayşegül

Tayland restoranının yemekleri gerçekten otantik ve fiyatları da makul. Çok güzel bir hizmet aldık, güler yüzlü ve nazik personel. Yemekler inanılmazdı - beş kişilik bir aile olarak, işe baharatlı rulolar, balık kekleri ve tavuk kanatları ile başladık. Sonra Pad Thai, kırmızı köri ve acılı ekmek dilimleri vardı.

2023-09-23 Mert

Genel olarak, yemekler mümkün olduğunca otantikti. Som Tam geleneksel yöntemle yapıldı. Ahtapot soslu karışık sebzeler wok kokusuyla mükemmel kızartılmıştı. Yeşil köri tavuğu daha iyiydi.

2023-09-23 Seda

Güzel servis, yemekler ve gerçek Tayland havası. Sebzeli baharatlı rulo, sebzeli pilav, hindistan cevizi sütüyle yeşil köri ve Tom yam'ı beğendim.

2023-10-08 Ahmet

Çok güzel servis. Yemekler ve içerideki atmosfer gerçekten Tayland'a benzeyen bir ortam yaratıyor.

2023-10-13 Gizem

Tayland mutfağına gerçek anlamda hayran kaldık. Yemekler çok otantikti ve lezzetliydi. Tavsiye ederim.

2023-10-18 Can

Çok iyi bir restorandı! Yemeklerin lezzeti ve sunumu harikaydı. Çalışanlar da çok cana yakındı. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-23 Elif

Yemekler güzel ve lezzetiydi. Restoranda Tayland atmosferi vardı ve hizmet iyiydi. Tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-28 Ayhan

Yemekler gerçekten olağanüstüydü. Pad Thai ve kırmızı köri özellikle lezzetliydi. Servis hızlıydı ve personel dostça ve yardımseverdi.

2023-11-02 Nazlı

Tayland restoranında harika bir deneyim yaşadım. Personel çok nazikti ve hizmet mükemmeldi. Yemekler de gerçekten lezzetliydi.

2023-11-12 Ebru

Sıcak ve samimi bir hizmet aldık. Yemekler gerçekten enfes. Tayland rulosu, tavuk kanatları ve balık kekleri özellikle lezzetliydi.

2023-11-17 Cem

Bir aile olarak gittiğimiz Tayland restoranından çok memnun ayrıldık. Yemekler gerçekten otantikti ve hizmet harikaydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Az Cok Thai / Inspired by Thai Street Food?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?