Aygaz Otogaz - Saraç Petrol yorumlar

Aygaz Otogaz - Saraç Petrol yakın Opet Ortahisar, Özkan Sümer Caddesi, Akyazı Mahallesi, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61030

  • Adres: Akyazı, Trabzon Giresun Yolu, 61195 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.9974364, 39.6417

Aygaz Otogaz - Saraç Petrol, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Aygaz Otogaz - Saraç Petrol yorumlar
2023-09-30 Emre

Personel çok ilgili ve yardımsever. Hızlı bir şekilde hizmet alabiliyoruz. Temiz ve düzenli bir atmosferi var. Tek sıkıntı beklediğimden fazla insan vardı ve biraz kalabalıktı.

2023-09-30 Ayşe

Personel oldukça sıcakkanlı ve yardımsever. İstasyon temiz ve düzenli. Benzin fiyatları da makul seviyede. Sanki biraz daha geniş bir alanda hizmet verse daha iyi olabilir.

2023-10-15 Fatma

Aygaz Otogaz istasyonunda benzin almaktan memnunum. Personel güler yüzlü ve yardımsever. İstasyon temiz ve düzenli. Fiyatlar biraz yüksek ama hizmet kalitesi iyi. Tek sıkıntı zaman zaman yoğun olması ve bekleme sürelerinin uzun olması.

2023-10-20 Ahmet

Aygaz Otogaz istasyonu hizmetinden oldukça memnunum. Personel işini iyi yapıyor ve hızlı bir şekilde hizmet alabiliyorum. İstasyon temiz ve ferah bir ortama sahip. Fiyatlar biraz yüksek olmasına rağmen kaliteyi hak ediyor. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-25 Elif

Personel ilgili ve hızlı bir şekilde hizmet alabiliyoruz. İstasyon temiz ve düzenli. Fiyatlar biraz yüksek ama hizmet kalitesi iyi. Tek sıkıntı zaman zaman bekleme sürelerinin uzun olması.

2023-10-30 Murat

İstasyonun ortamı güzel ve temiz. Personel yardımsever ve hızlı bir şekilde hizmet alabiliyorum. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteli hizmet aldığım için bu durumu kabul ediyorum. Ayrıca tesislerin yeterli ve konforlu olması da artı bir puan.

2023-11-04 Sevgi

Personel güler yüzlü ve hızlı bir şekilde hizmet alabiliyoruz. İstasyon temiz ve düzenli. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteli hizmet aldığım için bu durumu kabul ediyorum. Ambians ve dekor da beğendiğim noktalardan biri.

2023-11-09 Cemal

Aygaz Otogaz istasyonunda benzin alıyorum. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. İstasyon temiz ve düzenli. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli hizmet aldığınızı hissediyorsunuz.

2023-11-14 Serap

Personel oldukça ilgili ve yardımcı. İstasyon temiz ve düzenli. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteli hizmet aldığım için bu durumu kabul ediyorum. Sadece bekleme süreleri biraz uzun olabiliyor.

2023-11-19 Emin

Personel ilgili ve yardımcı. İstasyon temiz ve düzenli. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteli hizmet aldığım için bu durumu kabul ediyorum. Tesislerin yeterli ve konforlu olması da artı bir puan.

2023-11-24 Selma

Aygaz Otogaz istasyonunda benzin alıyorum. Personel güler yüzlü ve hızlı bir şekilde hizmet alabiliyorum. İstasyon temiz ve düzenli. Fiyatlar biraz yüksek ama hizmet kalitesi iyi. Tek sıkıntı yoğun olması ve bekleme sürelerinin uzun olması.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Aygaz Otogaz - Saraç Petrol?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?