kaş at çiftliği-kas horse riding yorumlar

kaş at çiftliği-kas horse riding yakın Likya Yolu 5.04, Çukurbağ, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 08750

  • Adres: Çukurbağ, 07580 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 537 665 08 04
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 36.2313105, 29.6614322

kaş at çiftliği-kas horse riding, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
kaş at çiftliği-kas horse riding yorumlar

İşletme sahibi Ahmet abi çok keyifli ve eğlenceli birisi, atlarla yaptığımız gün batımı turuda ayrı keyif vericiydi. Kaş'a geldiğinizde kesinlikle uğramanızı tavsiye ederim.

My daughter and I had a great time doing a 2 hour trail ride to a beautiful view point overlooking Kas. The horses were very well trained and she had no issues riding (she is 6). Only thing I didn't like is that they don't offer helmets. … Daha fazla

Guide is very easy going. We went on a trail - leading to a view point of Kas. View point is just a cliff ( not safe with kids ) with no boundary. … Daha fazla

2023-09-26 Ahmet

İşletme sahibi Ahmet abi çok keyifli ve eğlenceli birisi, atlarla yaptığımız gün batımı turuda ayrı keyif vericiydi. Kaş'a geldiğinizde kesinlikle uğramanızı tavsiye ederim.

2023-09-26 Hilal

My daughter and I had a great time doing a 2 hour trail ride to a beautiful view point overlooking Kas. The horses were very well trained and she had no issues riding (she is 6). Only thing I didn't like is that they don't offer helmets.

2023-10-11 Çınar

The horse riding at Binme Hizmeti was a wonderful experience. The owner, Ahmet, was friendly and made sure we felt comfortable throughout the ride. The sunset trail ride was especially enjoyable as we got to see breathtaking views of Kaş. I highly recommend stopping by if you are in the area.

2023-10-16 Berkay

I had a great time horseback riding at Binme Hizmeti. The horses were well trained and easy to ride. The trail leading to the viewpoint of Kaş was beautiful and the sunset was stunning. Ahmet, the owner, was knowledgeable and ensured our safety. I would definitely go back for another ride.

2023-10-21 Sedef

Binme Hizmeti'nde geçirdiğimiz bir gün batımı turunda harika bir zaman geçirdik. Atlar çok iyi eğitilmişti ve sürüş sırasında herhangi bir sorun yaşamadık. Sadece kask sunmamalarını beğenmedim. Ama genel olarak, özellikle çocuklarınızla birlikteyseniz, harika bir deneyim.

2023-10-26 Ege

Kas at çiftliğinde eğlenceli bir gün batımı turu yaptık. Ahmet abi çok ilgiliydi ve bize güvenli bir şekilde gezdirdi. Kaş'ın muhteşem manzarasını ve gün batımını görmek çok keyifliydi. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-31 İpek

Binme Hizmeti'ndeki atlar çok iyi eğitilmiş ve sürmek kolaydı. Kas'ın manzarasını gören tur güzeldi. Ahmet abi çok sıcakkanlı ve misafirperverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Utku

Kaş at çiftliğinde muhteşem bir gün batımı turu yaptık. Atlar çok iyi eğitilmişti ve sürüşün tadını çıkardık. İşletme sahibi Ahmet abi çok ilgili ve yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-10 Ece

Binme Hizmeti'nde harika bir gün geçirdik. Atlar çok güzel ve sürmek çok keyifliydi. Kaş'ın manzarasına karşı yapılan turda muhteşem fotoğraflar çektik. Ahmet abi çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

2023-11-15 Burak

Binme Hizmeti'nde at sürmek harika bir deneyimdi. Ahmet abi her şeyle ilgilendi ve rahat hissetmemizi sağladı. Kaş'ın muhteşem manzarasını gördüğümüz gün batımı turu özellikle keyifliydi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-20 Cemre

Binme Hizmeti'nde geçirdiğimiz gün batımı turu harikaydı. Kaş'ın muhteşem manzarasını ve gün batımını at sırtında izlemek gerçekten unutulmazdı. Atlar çok iyi eğitilmişti ve Ahmet abi her konuda yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? kaş at çiftliği-kas horse riding?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?