Ayanoğlu Soğutma yorumlar

Ayanoğlu Soğutma yakın Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34470

  • Adres: Fatih Sultan Mehmet, Reşitpaşa Emirgan, Posta Yolu Cd. No:87, 34467 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 277 27 78
  • Enlem, Boylam: 41.096861, 29.0367713

Ayanoğlu Soğutma, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ayanoğlu Soğutma yorumlar

Teknik servisimizde hizmetlerimiz devam etmektedir

2023-09-17 Ahmet

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'nin servisinden çok memnunum. Uzun zamandır onlarla çalışıyorum ve her defasında mükemmel bir hizmet alıyorum. Tamir süresi oldukça hızlı, personel de oldukça profesyonel. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi. Teknik servise kesinlikle 5 yıldız veriyorum.

2023-09-17 Fatma

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne geçen hafta buzdolabımı tamir için götürdüm. Hızlı bir şekilde tamir edildi ve hiçbir sorun yaşamadım. Ancak beklerken biraz daha rahat edebileceğim bir bekleme alanı olsaydı daha iyi olurdu. Personeller oldukça yardımcı ve güleryüzlü. Genel olarak tecrübem 4 yıldızlık.

2023-09-17 Mehmet

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'nden ilk defa hizmet aldım ve karşılaştığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel, ürünler ve hizmetin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Tekrar ihtiyaç duyarsam kesinlikle tercih edeceğim. 5 üzerinden 4 yıldız veriyorum.

2023-10-02 Ayşe

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne geçen ay buzdolabımı tamir ettirmek için götürdüm. Tamir süresi oldukça hızlıydı ve tamir sonrası hiçbir sorun yaşamadım. Personel samimi ve yardımcı oldu. Bekleme alanı biraz daha rahat olabilirdi. Genel olarak hizmetten memnun kaldım ve 4 yıldız veriyorum.

2023-10-07 Ali

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne sürekli olarak beyaz eşyalarımı tamir için götürüyorum ve her defasında beklentilerimi karşılayan bir hizmet alıyorum. Tamir süresi oldukça hızlı, personel de oldukça profesyonel. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi. İlk izlenimim ve atmosfer de oldukça iyi. Teknik servise kesinlikle 5 yıldız veriyorum.

2023-10-12 Ayşe

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne buzdolabım için tamir hizmeti almak için gittim. Tamir zamanında yapıldı ancak biraz daha tezgah olduğunda daha iyi olurdu. Personel samimi ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Genel olarak, hizmetten memnun kaldım ve 4 yıldız veriyorum.

2023-10-17 Ali

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'nin hizmetinden oldukça memnunum. Personel oldukça profesyonel ve yardımcı oluyor. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi. Ancak beklerken biraz daha rahat edebileceğim bir bekleme alanı olsaydı daha iyi olurdu. Genel olarak tecrübem 4 yıldızlık.

2023-10-22 Merve

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne geçen hafta buzdolabımı tamir için götürdüm ve oldukça memnun kaldım. Tamir süresi oldukça kısa ve personel de oldukça yardımcı oldu. Ancak bekleme alanı biraz daha rahat edebileceğim bir şekilde düzenlenmiş olsa daha iyi olurdu. Genel olarak 4 yıldızlık bir tecrübe yaşadım.

2023-10-27 Fatih

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne klimam için hizmet almak için gittim. Hizmet süresi oldukça hızlıydı ve klimam tamir sonrası sorunsuz bir şekilde çalıştı. Personel de oldukça yardımcı oldu. İlk izlenim ve atmosfer oldukça iyi. Hizmetin kalitesi de gayet yüksek. Genel olarak 5 yıldızlık bir tecrübe yaşadım.

2023-11-01 Nil

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'nin hizmetinden çok memnun kaldım. İlk defa hizmet aldım ve oldukça profesyonel bir şekilde halledildi. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi. Ancak beklerken biraz daha rahat bir bekleme alanı olsaydı daha iyiydi. Tecrübemden dolayı 4 yıldız veriyorum.

2023-11-06 Muhammet

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'nden beyaz eşyalarımı düzenli olarak tamir ettiriyorum ve hizmetlerinden oldukça memnunum. Tamir süresi oldukça hızlı ve personel oldukça profesyonel. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi. İlk izlenimi ve atmosferi oldukça iyi. Hizmetin kalitesi de oldukça yüksek. Kesinlikle 5 yıldızlık bir tecrübe yaşadım.

2023-11-11 Gül

Ayanoğlu Soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne hizmet almak için gittim ve oldukça memnun kaldım. Buzdolabım hızlı bir şekilde tamir edildi ve hiçbir sorun yaşamadım. Personeller oldukça yardımcı ve güleryüzlü. Bekleme alanı biraz daha rahat olabilirdi. Genel olarak tecrübem 4 yıldızlık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ayanoğlu Soğutma?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?