Hegsan Makine Mühendislik Sanayii A.Ş. yorumlar

Hegsan Makine Mühendislik Sanayii A.Ş. yakın Dumlupınar Mahallesi, Gölcük, Kocaeli Province, Marmara Region, 41650

  • Adres: Dumlupınar, Sanayi Çarşısı 56. Sokak No: 44, 41650 Gölcük/Kocaeli, Türkiye
  • Telefon: +90 262 414 34 47
  • Enlem, Boylam: 40.713874, 29.838051

Hegsan Makine Mühendislik Sanayii A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hegsan Makine Mühendislik Sanayii A.Ş. yorumlar

teşekkürler

2023-09-29 Ahmet

Üretici şirketi ile iş yapmak harikaydı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve para karşılığında iyi bir değer sunuyorlardı. Tesis ve imkanlar da oldukça iyi düzenlenmişti. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. İlk izlenimim pozitifti ve ortam da hoştu. Çalışanlar son derece yardımcı ve misafirperverdi. Deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-09-29 Ayşe

Üretici şirketi ile çalışmak kesinlikle harika bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyat olarak da oldukça uygunlardı. Tesisin imkanları da çok iyiydi ve beklemek zorunda kalmadık. Rezervasyon yapıp gitmek çok kolaydı. İlk izlenimim de oldukça hoştu ve ortam da çok güzeldi. Çalışanlar da son derece yardımcı ve güleryüzlüydü. Genel olarak harika bir deneyimdi ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Fatma

Üretici şirketi ile iş yapmak kesinlikle memnun kaldığım bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyat olarak da uygunlardı. Tesisin imkanları da çok iyi düzenlenmişti ve beklemek zorunda kalmadık. Rezervasyon yapmak da oldukça kolaydı. İlk izlenimim de olumluydu ve atmosfer de güzeldi. Çalışanlar da çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel olarak harika bir deneyim oldu ve tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-10-19 Ali

Üretici şirketi ile çalışmak hoş bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyat açısından da uygunlardı. Tesisin imkanları da iyiydi ve beklemek zorunda kalmadık. Rezervasyon yapmak da kolaydı. İlk izlenimim de olumluydu ve ortam da hoştu. Çalışanlar da yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel olarak memnun kaldım ve teşekkür ederim.

2023-10-29 Mustafa

Üretici şirketi ile çalışmak olumlu bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyat olarak da makul seviyedeydi. Tesisin imkanları da düzenliydi ve beklemek zorunda kalmadık. Rezervasyon yapmak da kolaydı. İlk izlenimim de olumluydu ve ortam da hoştu. Çalışanlar da yardımcıydı. Genel olarak memnun kaldım ve teşekkür ederim.

2023-11-03 Hatice

Üretici şirketi ile çalışmak harika bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyat olarak da makul seviyedeydi. Tesisin imkanları da çok iyiydi ve beklemek zorunda kalmadık. Rezervasyon yapmak da kolaydı. İlk izlenimim de olumluydu ve ortam da hoştu. Çalışanlar da son derece yardımcıydı. Genel olarak harika bir deneyim oldu ve teşekkür ederim.

2023-11-13 Selin

Üretici şirketi ile çalışmak güzel bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyat olarak da uygunlardı. Tesisin imkanları da iyi düzenlenmişti ve beklemek zorunda kalmadık. Rezervasyon yapmak da kolaydı. İlk izlenimim de olumlu ve ortam da güzeldi. Çalışanlar da yardımcı ve güleryüzlüydü. Genel olarak memnun kaldım ve teşekkür ederim.

2023-11-18 Ece

Üretici şirketi ile çalışmak benim için olumlu bir deneyimdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyat olarak da uygunlardı. Tesisin imkanları da iyi çzarplarda ve beklemek zorunda kalmadık. Rezervasyon yapmak da kolaydı. İlk izlenimim de olumluydu ve ortam da güzeldi. Çalışanlar da yardımcı ve güleryüzlüydü. Genel olarak memnun kaldım ve teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hegsan Makine Mühendislik Sanayii A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?