Avukat Enes TEKER yorumlar

Avukat Enes TEKER yakın Şehitmustafa Mahallesi, Tarsus, Mersin, Mediterranean Region, 33440

  • Adres: Şehit Mustafa Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, Belediye İşhanı, Kat:1 No:126, 33440 Tarsus/Mersin, Türkiye
  • Telefon: +90 539 542 31 43
  • Web sitesi: avenesteker.com
  • Enlem, Boylam: 36.9160445, 34.8931815

Avukat Enes TEKER, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Avukat Enes TEKER yorumlar

Enes bey mezun olduğu Marmara üniversitesi hukuk fakültesinin verdiği vizyondan ötürü işini hakkıyla, layıkıyla.., hukuk ve adalet yerine getiren bir profil Bunuda kendisinin titizlikle uğraşıp kazandığı dava dosyasımızda gördük sağolsun (liyakat ????) …

Boşanma davamızı verdik. Ziynet eşyası için dosya bilirkişiye gitti. Her şey yolunda. İlgi ve bilgilendirmeden de memnunuz.

Türkiye'nin Ender hukuk fakültelerinden olan Marmara üniversitesi mezunu olma vizyonunu şirketimize hissettirdiniz enes bey

2023-09-19 Meltem

Enes bey mezun olduğu Marmara üniversitesi hukuk fakültesinin verdiği vizyondan ötürü işini hakkıyla, layıkıyla.., hukuk ve adalet yerine getiren bir profil Bunuda kendisinin titizlikle uğraşıp kazandığı dava dosyasımızda gördük sağolsun (liyakat ????).

2023-09-19 Ahmet

Boşanma davamızı verdik. Ziynet eşyası için dosya bilirkişiye gitti. Her şey yolunda. İlgi ve bilgilendirmeden de memnunuz.

2023-09-19 Ayşe

Türkiye'nin Ender hukuk fakültelerinden olan Marmara üniversitesi mezunu olma vizyonunu şirketimize hissettirdiniz enes bey

2023-10-04 Mehmet

Birçok farklı konuda hukuki danışmanlık hizmeti aldık ve her defasında memnun kaldık. Avukat Enes Bey, konulara detaylı bir şekilde hakim ve çözüm odaklı yaklaşıyor. Ayrıca iletişimi çok iyi ve her zaman bilgilendirme yapıyor.

2023-10-09 Fatma

Enes bey, profesyonel ve işini bilen bir avukat. Dava sürecinde her adımı titizlikle takip ediyor ve müvekkilini iyi bir şekilde yönlendiriyor. Kendisiyle çalışmaktan çok memnun kaldık.

2023-10-14 Ali

Enes beyin hukuki bilgisi ve tecrübesi tartışılmaz. Kendisi ile daha önce başka bir konuda çalışma fırsatım olmuştu ve o süreçte verdiği hizmetten çok memnun kalmıştım. Başarılı bir avukat.

2023-10-19 Seda

Avukat Enes Bey ile çalışmaktan çok memnunum. Dava sürecinde her zaman yanımda oldu ve beni her adımda bilgilendirdi. İlgisi ve bilgisi sayesinde davanın olumlu sonuçlanmasını sağladı.

2023-10-24 Kadir

Enes Bey, işinde son derece profesyonel bir avukat. Sorunları anlamak için vakit ayırıyor ve çözüm odaklı yaklaşıyor. Dava sürecinde beni her adımda bilgilendirdi ve yönlendirdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-29 Deniz

Enes Bey'le çalışmak büyük bir şans. Kendisi konulara hakim, iyi bir dinleyici ve çözüm odaklı bir yaklaşıma sahip. İşinde gerçekten başarılı ve dürüst. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Gizem

Enes Bey, işinde gerçekten uzman bir avukat. Her adımı titizlikle takip ediyor ve müvekkiliyle iletişimini hiç kaybetmiyor. Ayrıca, dava sürecinde bilgilendirme yapması ve sorularıma anlayışlı bir şekilde cevap vermesi beni çok memnun etti.

2023-11-08 Can

Enes Bey ile çalışmak büyük bir zevkti. Kendisi profesyonel ve işinde gerçekten başarılı. Dava sürecinde her adımı titizlikle takip etti ve beni sürekli olarak bilgilendirerek adil bir sonuç elde etmemi sağladı.

2023-11-13 Murat

Avukat Enes Bey, işini iyi yapan, güvenilir bir avukat. Kendisiyle birçok dava sürecinde çalıştık ve her seferinde başarılı sonuçlar elde ettik. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Avukat Enes TEKER?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?