Doç. Dr. Muhammed Keskin yorumlar

Doç. Dr. Muhammed Keskin yakın Kalp 360 Sağlık Merkezi, 91, Bağdat Caddesi, Kalamış, Feneryolu Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34724

  • Adres: Plaza 111, Kalp 360 Sağlık Merkezi, Bağdat Cad. No:91/6, 34724 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 475 70 66
  • Web sitesi: drmuhammedkeskin.com
  • Enlem, Boylam: 40.9801458, 29.0436269

Doç. Dr. Muhammed Keskin, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doç. Dr. Muhammed Keskin yorumlar

Doktor beye minnetimiz çok. annemize by-pass kararı verildi. Orada Yaptırmayıp kendisine geldik ve özel yöntemler ile Stent ve balon yaparak damarı açıldı. Ertesi gün taburcu olduk. Kardeşlerim ile size sonsuz teşekkürler iyiki varsınız. Kalple ilgili herşeyde Son kararı sizden almak en doğrusu hocam ???? …

Videolarını sürekli izlediğim, yakından takip ettiğim bir doktor. Genel muayene için kendisine gittim, her şey randımanlı bir şekilde ilerledi. Kendisine sonsuz teşekkürler.

Muhammet bey ilk randevum oldu halde çok samimi ve çok guler yuzlu ben cok memnun kaldim. guzel ve guvenli ve rahat bir yer icin Muhammet beye kesinlikle gelmelisiniz .???????? …

2023-09-21 Sevinç Arslan

Doktor beye minnetimiz çok. annemize by-pass kararı verildi. Orada Yaptırmayıp kendisine geldik ve özel yöntemler ile Stent ve balon yaparak damarı açıldı. Ertesi gün taburcu olduk. Kardeşlerim ile size sonsuz teşekkürler iyiki varsınız. Kalple ilgili herşeyde Son kararı sizden almak en doğrusu hocam ????.

2023-09-21 Umut Özlem

Videolarını sürekli izlediğim, yakından takip ettiğim bir doktor. Genel muayene için kendisine gittim, her şey randımanlı bir şekilde ilerledi. Kendisine sonsuz teşekkürler.

2023-09-21 Rıfat Ergin

Muhammet bey ilk randevum oldu halde çok samimi ve çok guler yuzlu ben cok memnun kaldim. guzel ve guvenli ve rahat bir yer icin Muhammet beye kesinlikle gelmelisiniz .????????

2023-09-25 Mehmet

Muhammet bey ilk randevum oldu halde çok samimi ve çok guler yuzlu ben cok memnun kaldim. guzel ve guvenli ve rahat bir yer icin Muhammet beye kesinlikle gelmelisiniz .???????

2023-09-25 Fatma

Muhammet bey ilk randevum oldu halde çok samimi ve çok guler yuzlu ben cok memnun kaldim. guzel ve guvenli ve rahat bir yer icin Muhammet beye kesinlikle gelmelisiniz .??????

2023-12-07 İpek

Muhammet bey ilk randevum oldu halde çok samimi ve çok guler yuzlu ben cok memnun kaldim. guzel ve guvenli ve rahat bir yer icin Muhammet beye kesinlikle gelmelisiniz .?????

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doç. Dr. Muhammed Keskin?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?