AVSAN KAUÇUK MAMULLERİ LDT STİ yorumlar

AVSAN KAUÇUK MAMULLERİ LDT STİ yakın Keçeci Piri, Keçeci Piri Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34445

  • Adres: Keçeci Piri, Tüney Sk. No:6, 34444, 34445 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 254 18 70
  • Web sitesi: avsankaucuk.com
  • Enlem, Boylam: 41.039855, 28.953784

AVSAN KAUÇUK MAMULLERİ LDT STİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AVSAN KAUÇUK MAMULLERİ LDT STİ yorumlar
2023-09-23 Ahmet

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle çalışmam süresince genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Şirketin başından itibaren kendimi önemli hissettirdi. İlk etki ve atmosfer oldukça profesyonel ve samimiydi. Çalışanlar da güler yüzlü ve yardımseverdi. Bekleme süresi genellikle çok kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ücretler de makul düzeydeydi ve alınan hizmetin değerine denk geliyordu. Şirketin tesisleri ve olanakları oldukça iyiydi. Ortam ve dekor da oldukça hoştu. Ürünlerin kalitesi ise beklentilerimi karşıladı.

2023-09-23 Ayşe

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle çalışmam sırasında herhangi bir sorun yaşamadım ve memnuniyetim oldukça yüksekti. İlk izlenimim oldukça olumlu ve atmosfer samimiydi. Çalışanlar son derece yardımcı ve profesyoneldi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar makul düzeydeydi ve hizmetin alınan değere denk geldiğini düşünüyorum. Tesisler ve olanaklar da oldukça temiz ve düzenliydi. Ortam ve dekor da hoştu ve ürünlerin kalitesi iyiydi.

2023-09-23 Mehmet

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle olan deneyimim genel olarak olumlu oldu. İlk izlenimim oldukça etkileyiciydi ve atmosfer sıcaktı. Çalışanlar son derece misafirperver ve yardımseverdi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar da makul düzeydeydi ve hizmetin değerine denk geliyordu. Tesisler ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Ortam ve dekor da hoştu. Ürünlerin kalitesi ise tatmin ediciydi.

2023-10-08 Fatma

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle çalışmaktan memnun kaldım. Başlangıç izlenimi oldukça olumlu ve atmosfer sıcaktı. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyoneldi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar uygun ve hizmetin değerine denk geliyordu. Tesisler oldukça temiz ve düzenliydi. Ortam ve dekor da güzeldi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı.

2023-10-13 Ali

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle çalışmam süresince oldukça pozitif bir deneyim yaşadım. Şirketin ilk izlenimi etkileyici ve atmosfer sıcaktı. Çalışanlar da yardımsever ve profesyoneldi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar makul düzeydeydi ve hizmetin değerine denk geliyordu. Tesisler ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Ortam ve dekor da hoştu. Ürünlerin kalitesi ise tatmin ediciydi.

2023-10-18 Zeynep

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle çalışmam son derece olumlu geçti. İlk izlenimim oldukça etkileyici ve atmosfer samimiydi. Çalışanlar oldukça yardımsever ve misafirperverdi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar makul düzeydeydi ve hizmetin değerine denk geliyordu. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Ortam ve dekor da hoş. Ürünlerin kalitesi ise beklentilerimi karşıladı.

2023-10-23 Hüseyin

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle çalışmaktan oldukça memnun kaldım. İlk etki oldukça olumlu ve atmosfer samimiydi. Çalışanlar da son derece yardımsever ve profesyoneldi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar da makul düzeydeydi ve aldığım hizmetin değerine denk geliyordu. Tesisler ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Ortam ve dekor da güzel. Ürünlerin kalitesi de tatmin ediciydi.

2023-10-28 Elif

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle çalıştığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim oldukça olumluydu ve atmosfer sıcaktı. Çalışanlar da son derece profesyonel ve yardımseverdi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar da makul düzeydeydi ve hizmetin alınan değere denk geldiğini düşünüyorum. Tesisler ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Ortam ve dekor da hoştu. Ürünlerin kalitesi ise iyiydi.

2023-11-02 Hasan

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle çalışmam süresince olumlu bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim oldukça etkileyiciydi ve atmosfer sıcaktı. Çalışanlar da son derece yardımsever ve profesyoneldi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar da makul düzeydeydi ve hizmetin değerine denk geliyordu. Tesisler ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Ortam ve dekor da hoştu. Ürünlerin kalitesi ise tatmin ediciydi.

2023-11-07 Selin

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle çalışmam süresince çok olumlu bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim oldukça etkileyici ve atmosfer samimiydi. Çalışanlar da son derece misafirperver ve yardımseverdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar da makul düzeydeydi ve hizmetin alınan değere denk geldiğini düşünüyorum. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Ortam ve dekorda güzeldi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı.

2023-11-12 Cem

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle çalıştığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. İlk izlenimim oldukça olumluydu ve atmosfer sıcaktı. Çalışanlar da yardımsever ve profesyoneldi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar da makul düzeydeydi ve hizmetin değerine denk geliyordu. Tesisler ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Ortam ve dekor da hoştu. Ürünlerin kalitesi ise iyiydi.

2023-11-17 Gül

AVSAN Kauçuk Mamulleri şirketiyle olan deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenimim sıcak ve hoş bir atmosferdi. Çalışanlar da oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Fiyatlar da makul düzeydeydi ve hizmetin alınan değere denk geldiğini düşünüyorum. Tesisler ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı. Ortam ve dekor da güzel. Ürünlerin kalitesi ise tatmin ediciydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AVSAN KAUÇUK MAMULLERİ LDT STİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?