Sağlık Market yorumlar

Sağlık Market yakın Emir Eczanesi, Şanlıurfa-Suriye yolu, Ceylanlı Mahallesi, Aşağıbeydaş Mahallesi, Akçakale, Şanlıurfa, Southeastern Anatolia Region

  • Adres: Alatlar, Akçakale Şanlıurfa Yolu, 63500 Akçakale/Şanlıurfa, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.7468906, 38.946595

Sağlık Market, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sağlık Market yorumlar
2023-09-27 Hülya

Sağlık Market Market gerçekten harika bir müşteri hizmetine sahip. Çalışanlar çok yardımcı ve saygılı. Genel deneyimim harikaydı, ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmam gerekmek de yoktu. Değer için verilen paraya kesinlikle değer. Sağlık Market'i herkese tavsiye ederim.

2023-09-27 Ahmet

Sağlık Market Market'te çok olumlu bir deneyim yaşadım, çalışanların müşteri hizmeti harikaydı. Mağazanın atmosferi çok hoş ve rahatlatıcıydı. Ürünler çok kaliteli ve çeşitliydi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak gerekmiyordu. Fiyatlar da oldukça makul. Tüm sağlık ürünleriniz için Sağlık Market'i tercih edebilirsiniz!

2023-09-27 Fatma

Sağlık Market Market, harika bir müşteri hizmeti sunuyor! Çalışanlar çok nazik ve yardımsever. Mağaza temiz ve düzenli, dekorasyon da çok güzel. Ürünlerin kalitesi çok iyi. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Fiyatlar da oldukça uygun. Başka hiçbir yerde aramayın, tüm sağlık ürünleriniz için Sağlık Market'i tercih edin!

2023-10-12 Mehmet

Sağlık Market Market, kaliteli ürünler sunuyor. Çalışanlar nazik ve yardımsever. Mağaza temiz ve düzenli. Bekleme süresi makul. Genel deneyimim olumluydu. Ancak, fiyatlar biraz pahalıydı. Yine de, sağlık ürünleri için aradığınız kaliteyi bulmak isterseniz, Sağlık Market'i tercih edebilirsiniz.

2023-10-17 Nuray

Sağlık Market Market, harika bir müşteri hizmeti sunuyor! Çalışanlar çok yardımcı ve saygılı. Mağaza temiz ve düzenli. Ambiyans ve dekorasyon çok hoş. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmam gerekmekte. Ürünlerin kalitesi de mükemmel. Değer için verilen paranın tam karşılığı. Sağlık Market en favori sağlık marketim!

2023-10-27 Hakan

Sağlık Market Market, çalışanları ile harika bir deneyim yaşattı. Müşteri hizmeti çok iyiydi, çalışanlar saygılı ve yardımcı. Mağaza temiz ve düzenliydi. Ambiyans ve dekorasyon da çok hoştu. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmam gerekmekte. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar da oldukça uygun. Tüm sağlık ürünlerinizi buradan alabilirsiniz!

2023-11-01 Selma

Sağlık Market Market, müşteri hizmeti açısından oldukça iyiydi. Çalışanlar yardımsever ve nazikti. Mağazanın temizliği ve düzeni de iyiydi. Fakat, ambiyans ve dekorasyon biraz sönüktü. Ürünlerin kalitesi ise iyi. Bekleme süresi makul ve rezervasyon gerekmemekte. Fiyatlar da uygun. Sağlık ürünleriniz için tercih edebilirsiniz.

2023-11-11 Cemile

Sağlık Market Market, müşteri hizmeti açısından oldukça iyi. Çalışanlar saygılı ve yardımcı. Mağaza temiz ve düzenli. Ambiyans ve dekorasyon da hoş. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmanız gerekmekte. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar da makul. Sağlık Market'i tavsiye ederim.

2023-11-21 Ali

Sağlık Market Market, müşteri hizmeti ile mükemmel bir deneyim yaşattı. Çalışanlar çok yardımcı ve nazik. Mağaza temiz ve düzenliydi. Ambiyans ve dekorasyon da oldukça hoştu. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmanız gerekmekte. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar da uygun. En sevdiğim sağlık marketlerinden biri!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sağlık Market?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?