Asia Lounge yorumlar

Asia Lounge yakın Nalbant Demir Sokağı, Ali Kuşçu Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34083

  • Adres: Ali Kuşçu, Nalbant Demir Sk. No:30/A, 34083 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 531 268 74 50
  • Web sitesi: asialounge-tr.com
  • Enlem, Boylam: 41.017562, 28.9506877

Asia Lounge, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Asia Lounge yorumlar

⭐⭐⭐⭐⭐ I recently had the pleasure of dining at Asia Lounge, and I must say, their Fish Curry took my taste buds on an unforgettable journey to the heart of … Daha fazla

Best services and most delicious foods available here. Me and my family love this restaurant and we are very happy to have such a delicious desi food available in Istanbul. … Daha fazla

We are a bengali family from London. I came with my family and my inlaws as a big family in November 2022. … Daha fazla

2023-09-19 Ali

Asia Lounge'da geçen gün yemek yeme şansına sahip oldum ve söylemeliyim ki, balık currysi tat tomurcuklarımı unutulmaz bir yolculuğa çıkardı. Lezzetli ve baharatlıydı, tam istediğim gibi bir deneyim oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Ayşe

Bu restoranda en iyi hizmetler ve en lezzetli yiyecekler bulunuyor. Ben ve ailem bu restoranı seviyoruz ve İstanbul'da böyle lezzetli bir desi yemeği bulunduğu için çok mutluyuz.

2023-09-19 Mustafa

Biz Londra'dan gelen bengal ailesiyiz. Ailemle ve kayınvalidemle büyük bir aile olarak Kasım 2022'de buraya geldik. Restoranın ortamı harikaydı ve hizmet mükemmeldi. Yemekler de çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar gideriz.

2023-10-04 Fatma

Asia Lounge restoranında geçen akşam yemek yedik ve çok memnun kaldık. Hizmet harikaydı ve çalışanlar çok cana yakındı. Yemekler taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Mehmet

Çok hoş bir deneyimdi. Restoranın atmosferi çok sıcak ve samimiydi. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Fiyatlar da uygun. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-14 Aysel

Asia Lounge'da geçen hafta sonu yemek yeme fırsatımız oldu ve gerçekten keyif aldık. Yemekler çok lezzetliydi ve sunumları da güzeldi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-10-19 Ahmet

Asia Lounge restoranında yemek yemek için rezervasyon yaptırmıştım ve hizmetleri beni çok etkiledi. Yemekler taze ve lezzetliydi, atmosfer rahattı ve personel çok profesyoneldi. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-24 Serap

Asia Lounge'da harika bir deneyim yaşadım. Restoranın dekoru çok güzeldi ve atmosfer çok sıcak ve samimiydi. Yemekler mükemmeldi ve servis çok hızlıydı. Çalışanlar çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-29 İbrahim

Asia Lounge'da yemek yemek için rezervasyon yaptırdım ve iyi ki yapmışım. Restoranın konsepti çok güzel ve yemekler harikaydı. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Elif

Asia Lounge restoranında harika bir akşam geçirdik. Yemekler çok lezzetliydi ve sunumları da göz alıcıydı. Fiyatlar da uygun. Personel de çok cana yakın ve yardımseverdi. Yemek sonrası Türk kahvesi de harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Yusuf

Asia Lounge'da yemek yemek için gitmiştim ve çok memnun kaldım. Yemekler harikaydı, personel de çok ilgiliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-11-13 Sibel

Asia Lounge'da harika bir deneyim yaşadım. Restoranın dekoru çok şık ve moderndi. Yemekler lezzetliydi ve servis çok hızlıydı. Personel de çok yardımseverdi. Kesinlikle tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Asia Lounge?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?