Trafo Merkezi yorumlar

Trafo Merkezi yakın 2000 Evler Mahallesi, 350 Evler Mah., Nevşehir, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50200

  • Adres: 350 Evler, Bahçe Sk. No:52, 50300 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.628471, 34.726329

Trafo Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Trafo Merkezi yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Trafo Merkezi Elektrik Santrali'ni çok beğendim. Burada elektrikli araçlar için şarj noktası bulunuyor ve elektrik ihtiyacınızı kolayca karşılayabiliyorsunuz. Personel çok yardımsever ve güler yüzlü. Tavsiye ederim.

2023-09-22 Mehmet

Trafo Merkezi Elektrik Santrali oldukça modern bir tesis. Şarj noktaları geniş ve kullanışlı. Elektrikli aracımı burada şarj etmekten memnunum. Bir kez beklemem gerekti ancak kısa bir sürede sıra bana geldi. Santral çalışanlarının hızlı ve kaliteli hizmet sunduğunu gördüm. Tavsiye ederim.

2023-09-22 Ali

Trafo Merkezi Elektrik Santrali'nde bulunan şarj noktaları çok kullanışlı ve kolay erişilebilir. Personel ise oldukça işlerine hakim ve yardımcı oluyorlar. Fiyatlar da gayet makul. Bir kez beklemem gerekti ancak hizmet hızlıydı ve bekleme sürem kısa oldu. Genel olarak memnunum.

2023-10-07 Fatma

Trafo Merkezi Elektrik Santrali'ni ilk defa ziyaret ettim ve genel olarak olumlu bir izlenim edindim. Tesisi çok modern ve temiz buldum. Personel de oldukça ilgili ve güler yüzlüydü. Şarj noktaları hızlı ve verimliydi. Tek olumsuz yanı beklemem gereken bir sıra oldu ancak bekleme süresi kısa oldu. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-12 Mustafa

Trafo Merkezi Elektrik Santrali'nin şarj noktaları oldukça kullanışlı. Fiyatları da uygun. Taşınabilir şarj cihazımla geldim ve hızlı bir şekilde şarj işlemini gerçekleştirdim. Personel oldukça yardımcı oldu ve beklemem gereken bir süre olmadı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-17 Zeynep

Trafo Merkezi Elektrik Santrali'ni birkaç kez ziyaret ettim ve her seferinde olumlu bir deneyim yaşadım. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Şarj noktaları hızlı ve işlevsel. Fiyatlar da makul. Sadece bir kez beklemem gerekti ancak bekleme süresi kısa oldu. Tavsiye ederim.

2023-10-22 Gülay

Trafo Merkezi Elektrik Santrali'nin şarj noktalarını beğendim. Hem hızlı hem de verimli çalışıyorlar. Personel de yardımsever ve ilgili. Fiyatlar da makul. Benim beklemem gereken bir sıra olmadı, hızlı bir şekilde şarjımı tamamladım. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-27 Ahmet

Trafo Merkezi Elektrik Santrali'nde beklemem gereken bir sıra oldu ancak bekleme süresi kısa oldu. Personel hızlı ve kaliteli hizmet sundu. Şarj noktaları da kullanışlı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli hizmet aldım. Tavsiye ederim.

2023-11-01 Emine

Trafo Merkezi Elektrik Santrali'ne gitmek için biraz beklemem gerekti ancak şarj noktaları oldukça kullanışlıydı. Fiyatlar da uygun. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-11-06 Sedat

Trafo Merkezi Elektrik Santrali'ni ilk ziyaretimde olumlu bir izlenim edindim. Şarj noktaları hızlı ve verimliydi. Personel de yardımsever ve ilgiliydi. Fiyatlar ise makul. Tek olumsuz yanı beklemem gereken bir sıra oldu ancak bekleme süresi kısa oldu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-11 Canan

Trafo Merkezi Elektrik Santrali oldukça modern ve temiz bir tesis. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Şarj noktaları hızlı ve verimli çalışıyor. Bir kez beklemem gerekti ancak bekleme süresi kısa oldu. Fiyatlar da makul. Tavsiye ederim.

2023-11-16 Yusuf

Trafo Merkezi Elektrik Santrali'nde beklemem gereken bir sıra oldu ancak bekleme süresi kısa oldu. Personel hızlı ve kaliteli hizmet sundu. Elektrik şarj noktaları da kullanışlı ve ihtiyacımı karşıladı. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Trafo Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?