As Mühendislik Demirdokum yorumlar

As Mühendislik Demirdokum yakın 133. Sokak, Zafer Mahallesi, Esenyurt, Istanbul, Marmara Region, 34513

  • Adres: Zafer mahallesi, 133.sk no, Doğan Araslı Blv. No:89, 34510 Beylikdüzü Osb/Esenyurt/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 450 20 50
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 41.0231342, 28.6859019

As Mühendislik Demirdokum, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
As Mühendislik Demirdokum yorumlar

Esenyurt As Muhendislikten aldigim hizmetten gayet memnun kaldim. İsini bilen kadrosu ve teknik servis calisan arkadaslariyla bize cok yardimci oldular. Temiz ve titiz bir iscilik yaptilar. Ellerine saglik.

Esenyurt As Mühendislik ' ten almış oldugum hizmetten çok memnunum. Profesyonel ve tam zamanında kaliteli işçilikleri için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Nitromix 28 kombimden de çok memnunum teşekkürler.

Canan Hanım'ın herşeyle birebir ilgilenip, her adımı en hızlı ilerlemesi için ne gerekiyorsa yaptığı için çok teşekkür ederim. Kurulumu yapan arkadaş işinin tam bir ehli, hiç sıkılmadan tesisatı çok temiz görüntü ile sonuçlandırdı. As mühendislik demir döküm ekibine sonsuz teşekkürler.???? …

2023-09-19 Mehmet

Esenyurt As Muhendislikten aldigim hizmetten gayet memnun kaldim. İsini bilen kadrosu ve teknik servis calisan arkadaslariyla bize cok yardimci oldular. Temiz ve titiz bir iscilik yaptilar. Ellerine saglik.

2023-09-19 Ayşe

Esenyurt As Mühendislik'ten almış oldugum hizmetten çok memnunum. Profesyonel ve tam zamanında kaliteli işçilikleri için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Nitromix 28 kombimden de çok memnunum teşekkürler.

2023-09-19 Mehmet

Canan Hanım'ın herşeyle birebir ilgilenip, her adımı en hızlı ilerlemesi için ne gerekiyorsa yaptığı için çok teşekkür ederim. Kurulumu yapan arkadaş işinin tam bir ehli, hiç sıkılmadan tesisatı çok temiz görüntü ile sonuçlandırdı. As mühendislik demir döküm ekibine sonsuz teşekkürler.????

2023-09-20 Esenyurt As Muhendislikten aldigim hizmetten

Gayet memnun kaldim. İsini bilen kadrosu ve teknik servis calisan arkadaslariyla bize cok yardimci oldular. Temiz ve titiz bir iscilik yaptilar. Ellerine saglik.

2023-09-20 Esenyurt As Mühendislik

Aldigim hizmetten çok memnunum. Profesyonel ve tam zamanında kaliteli işçilikleri için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Nitromix 28 kombimden de çok memnunum teşekkürler.

2023-09-20 Canan Hanım'ın herşeyle birebir ilgilenip

Her adımı en hızlı ilerlemesi için ne gerekiyorsa yaptığı için çok teşekkür ederim. Kurulumu yapan arkadaş işinin tam bir ehli, hiç sıkılmadan tesisatı çok temiz görüntü ile sonuçlandırdı. As mühendislik demir döküm ekibine sonsuz teşekkürler.

2023-10-10 Esenyurt As Mühendislik'ten almış oldugum hizmetten

Çok memnunum. Profesyonel ve tam zamanında kaliteli işçilikleri için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Nitromix 28 kombimden de çok memnunum teşekkürler.

2023-09-29 Esenyurt

As Mühendislik'ten almış oldugum hizmetten çok memnunum. Profesyonel ve tam zamanında kaliteli işçilikleri için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Nitromix 28 kombimden de çok memnunum teşekkürler.

2023-09-29 Canan

Canan Hanım'ın herşeyle birebir ilgilenip, her adımı en hızlı ilerlemesi için ne gerekiyorsa yaptığı için çok teşekkür ederim. Kurulumu yapan arkadaş işinin tam bir ehli, hiç sıkılmadan tesisatı çok temiz görüntü ile sonuçlandırdı. As mühendislik demir döküm ekibine sonsuz teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? As Mühendislik Demirdokum?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?