AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ.

AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. yakın Şazi Bey Mahallesi, Onikişubat, Kahramanmaraş, Mediterranean Region, 46100

  • Adres: şazibey mh, Afad çarşı, Piazza avm karşısı, 46040 Onikişubat/Kahramanmaraş, Türkiye
  • Telefon: +90 344 235 05 40
  • Web sitesi: asbilisimfotokopi.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.5653894, 36.9205035

AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. yorumlar

Kurumlarınız, Şirketleriniz, Ofisleriniz için en uygun fiyatlarla ve en kaliteli ürünleriyle sizlere ekonomik dijital baskı çözümleri üretiyor. Fotokopi, Yazıcı, Faks ve toner ihtiyaçlarınız için arayın..

Fotokopi ve faks üzerine muhteşem bir firma

2023-09-17 Ahmet

Firmamızın fotokopi makinesini AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firmasına tamir ettirdik. Tamir süreci oldukça hızlıydı ve makine ilk günkü gibi çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-17 Ayşe

Fotokopi ve faks ihtiyaçlarımızı AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firmasından temin ediyoruz. Ürünler kaliteli ve fiyatları da oldukça uygun. Çalışanlar da ilgili ve yardımsever. Memnuniyetimiz her zaman yüksek.

2023-09-17 Mehmet

AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firması şirketimize fotokopi ve faks makineleri sağladı. Ürünler yüksek kaliteli ve kullanımı kolay. Ayrıca firma, teknik destek konusunda da iyi bir hizmet sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Fatma

Firmamızın fotokopi makinesini AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firmasına tamir ettirdik. Tamir süreci oldukça hızlı ve sorunsuz geçti. Makinemiz şimdi daha iyi çalışıyor. Teşekkür ederiz.

2023-10-07 Hüseyin

AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firmasıyla çalışmanın memnuniyetiyle, ürünlerinden ve hizmetlerinden oldukça memnunuz. Fiyatlar uygun ve kalite de yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Emine

Firmamızın fotokopi makinesi bozulunca AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firmasına tamir ettirdik. Tamir süreci oldukça hızlı ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirildi. Makine şimdi sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederiz.

2023-10-17 Ali

AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firmasından aldığımız fotokopi makineleri gayet kaliteli ve kullanışlı. Ürünlerin fiyatları da oldukça makul. Firmanın hizmetlerinden memnunuz.

2023-10-22 Zeynep

AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firması, firmamıza kaliteli fotokopi makinesi sağladı. Makine çok iyi çalışıyor ve hızlı baskı alımı yapabiliyor. Ayrıca firma, teknik destek konusunda da birçok kez yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Hasan

AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firması ile çalışmak oldukça memnuniyet verici. Ürünler kaliteli ve fiyatlar uygun. Ayrıca firma, teknik destek konusunda da çok yardımcı oluyor. Teşekkür ederiz.

2023-11-01 Gülay

Fotokopi ve faks ihtiyaçlarımızı AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firmasından temin ediyoruz ve oldukça memnunuz. Ürünler kaliteli, fiyatlar uygun ve hizmetler de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Mustafa

Firmamızın fotokopi makinesini AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firmasına tamir ettirdik. Tamir süreci hızlı ve başarılıydı. Makine şimdi çok daha iyi çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Seyma

AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ. firmasının ürünleri gerçekten çok kaliteli. Fotokopi ve faks makineleri sorunsuz çalışıyor ve hızlı baskı alabiliyoruz. Ayrıca firma, müşteri hizmetleri konusunda da oldukça iyi bir iş çıkarıyor. Teşekkür ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AS BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜN.LTD.ŞTİ.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?