Çalcamili Tabiat Parkı yorumlar

Çalcamili Tabiat Parkı yakın Çal Camili Tabiat Parkı, 61-79, Çayırbağı, Çal Camili Mah., Çiğdemli, Düzköy, Trabzon, Black Sea Region

  • Adres: Çalköy, 61390 Düzköy/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 312 207 50 00
  • Enlem, Boylam: 40.8691775, 39.3807326

Çalcamili Tabiat Parkı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çalcamili Tabiat Parkı yorumlar

Uçurum kenarında kamelyalar var manzara efsane. Piknik alanı, bulaşık yıkama alanı, çeşmeler, temiz WC, yürüyüş patikaları var. Kendinizi dünyadan soyutlanmış hissettiriyor. Park alanı yok ancak yol kenarında durulabiliyor. Çal mağarası … Daha fazla

Tabiat, doğa muhteşem. Bir görevlisi var, giriş cüzi miktarda da olsa ücretli. Hazırlıklı gitmek gerekiyor. Beraberimizde çöp torbası getirip çöplerimizi de götürüp çöpe attığımızda doğaya en büyük teşekkürü etmiş oluruz. Daha fazla

Ücretsiz, Çal mağarasına yakın ve turistlerin keşfetmediği geniş doğal mekan. İçeride kamelyalar var fakat sayıları yetersiz. Aile ile gelmek ve piknik için uygun. Otopark sıkıntısı yok. … Daha fazla

2023-09-29 Derya

Uçurum kenarında kamelyalar var manzara efsane. Piknik alanı, bulaşık yıkama alanı, çeşmeler, temiz WC, yürüyüş patikaları var. Kendinizi dünyadan soyutlanmış hissettiriyor. Park alanı yok ancak yol kenarında durulabiliyor. Çal mağarası ...

2023-09-29 Ebru

Tabiat, doğa muhteşem. Bir görevlisi var, giriş cüzi miktarda da olsa ücretli. Hazırlıklı gitmek gerekiyor. Beraberimizde çöp torbası getirip çöplerimizi de götürüp çöpe attığımızda doğaya en büyük teşekkürü etmiş oluruz.

2023-09-29 Ahmet

Ücretsiz, Çal mağarasına yakın ve turistlerin keşfetmediği geniş doğal mekan. İçeride kamelyalar var fakat sayıları yetersiz. Aile ile gelmek ve piknik için uygun. Otopark sıkıntısı yok.

2023-10-14 Sevgi

Muhteşem bir doğaya sahip olan milli parkta, görevliye cüzzi bir miktar ücret ödemesi gerekiyor. Ancak bu ücretin doğaya verilen bir katkı olduğunu düşünüyorum. Piknik yapmak ve doğada vakit geçirmek için ideal bir yer.

2023-10-19 Cem

Güzel bir doğada turlama imkanı sunan milli parkta, kamelyaların sayısı yetersiz. Piknik alanının olması güzel bir avantaj. Temiz ve düzenli bir mekan. Çal mağarası da buraya yakın.

2023-10-24 Melis

Çalcamili Tabiat Parkı Milli Park'a gidince büyük bir doğa harikasına adım atmış oluyorsunuz. İnsanı dinlendiren bir atmosferi var. Güzel bir piknik alanı ve temiz tuvaletleri bulunuyor. Yürüyüş patikaları da mevcut.

2023-10-29 Emir

Çok güzel bir doğal ortamı olan milli park. Kamelyalar ile görsel bir şölen sunuluyor ancak sayıları yetersiz. Park alanının olmaması eksiklik, ancak yol kenarında da araç parkı yapabiliyorsunuz.

2023-11-03 Fatma

Doğa severler için harika bir yer. Çağ mağarası da yakında olduğu için iki önemli doğa alanını görmek isteyenler için ideal bir alternatif. Kamelyalar güzel bir dinlenme alanı oluşturmuş.

2023-11-08 Murat

Öncelikle giriş ücretli bir milli park. Ancak bu ücret doğaya yapılan bir katkı olduğu için bir sorun değil. Piknik yapmak, yürüyüş yapmak için iyi bir seçim. Temiz ve düzenli bir park alanı.

2023-11-13 Gizem

Milli parkta büyüleyici bir doğa ile karşılaşıyorsunuz. Girişte bir ücret ödeniyor ancak bu ücreti doğaya yapılan bir katkı olarak düşünebiliriz. Piknik alanı ve temiz tuvaletler var.

2023-11-18 Emine

Çok güzel bir doğa harikası olan milli parka giriş ücretli. Ancak bu ücreti doğaya yapılan bir katkı olarak düşünüyorum. Temiz ve bakımlı alanlara sahip park, piknik yapmak için uygun bir yer.

2023-11-23 Ali

Muhteşem bir doğa manzarası olan milli parkta, kamelyaların olması ve piknik yapma imkanı harika. WC'leri temiz ve düzenli. Yürüyüş patikaları da mevcut. Araç parkı için yol kenarına park edebiliyorsunuz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çalcamili Tabiat Parkı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?