Arslan Production | Bodrum Fotoğrafçı yorumlar

Arslan Production | Bodrum Fotoğrafçı yakın Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Yokuşbaşı, Bodrum, Muğla, Aegean Region, 48440

  • Adres: kıbrıs şehitleri cad yokuşbaşı mevkii, no:1/c, 48400 Bodrum/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 534 205 91 28
  • Web sitesi: arslanproduction.com
  • Enlem, Boylam: 37.0415967, 27.4369563

Arslan Production | Bodrum Fotoğrafçı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Arslan Production | Bodrum Fotoğrafçı yorumlar

İki yillik arayis ve kotu tecrubeden sonra Gülsün hanimi bulduk. Mekanimiz var Bodrum'da bir kac kezp çekim yaptirdik gelenler hep sözde en profesyoneli en iyi ekipman onlarda ama cikan sonucu ben telefonla cekiyorum zaten. Hicbir … Daha fazla

Gulsun Hanim ve ekibiyle dugun gunu tanistik, tanistiktan 2 saat sonra kirk yildir tanisiyormus gibiydik. Cok cana yakin insanlar. Onlar sayesinde cekimlerde cok rahattik. Butun gun buyuk bir özveriyle çalistilar ve butun fotograflarimiz … Daha fazla

Gecen yıl Netd de yayinlamak icin ilk klip cekimlerimizi yaptik klip cok begenildi ve izlendi. Bu yil da ikinci klibimizi yine birlikte cektik iki defadir calisiyoruz ugurlu geldiler bence. Tesekkur ederim tekrar.

2023-09-22 Ahmet

Gulsun Hanim ve ekibiyle dugun gunu tanistik, tanistiktan 2 saat sonra kirk yildir tanisiyormus gibiydik. Cok cana yakin insanlar. Onlar sayesinde cekimlerde cok rahattik. Butun gun buyuk bir özveriyle çalistilar ve butun fotograflarimiz ...

2023-09-22 Ayşe

Gecen yıl Netd de yayinlamak icin ilk klip cekimlerimizi yaptik klip cok begenildi ve izlendi. Bu yil da ikinci klibimizi yine birlikte cektik iki defadir calisiyoruz ugurlu geldiler bence. Tesekkur ederim tekrar.

2023-09-22 Fatma

Gülsün Hanım ve ekibiyle düğün günü tanıştık, tanıştıktan 2 saat sonra kırk yıldır tanışıyormuş gibiydik. Çok cana yakın insanlar. Onlar sayesinde çekimlerde çok rahattık. Bütün gün büyük bir özveriyle çalıştılar ve bütün fotoğraflarımız ...

2023-09-22 Mehmet

Geçen yıl Netd'de yayınlamak için ilk klibi çekimlerimizi yaptık. Klip çok beğenildi ve izlendi. Bu yıl da ikinci klibimizi yine birlikte çektik. İki defadir çalışıyoruz, uğurlu geldiler bence. Teşekkür ederim tekrar.

2023-10-07 Zeynep

Hizmetten çok memnun kaldık. Gülsün Hanım ve ekibi inanılmaz profesyonel ve işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Her şey isteğimiz gibi oldu ve fotoğraflar harika çıktı. Tekrar teşekkür ederiz.

2023-10-12 Ahmet

Ekip gerçekten çok profesyonel. Çalışmalarından çok memnun kaldık. Gülsün Hanım'ın enerjisi ve pozitifliği çok etkileyici. Düğün fotoğraflarımız harika oldu. Teşekkürler!

2023-10-17 Elif

Düğün gününde bize çok yardımcı oldular. Her anlamda destek verdiler ve çok güzel çekimler yaptılar. Gülsün Hanım'a ve ekibine teşekkür ederiz.

2023-10-22 Hasan

Çok profesyonel bir ekip. İşlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Fotoğraflarımız mükemmel çıktı. Teşekkürler!

2023-10-27 Demet

Gülsün Hanım'ın ekibiyle çalışmak harikaydı. Çok güzel anılar yakaladılar ve çok güzel fotoğraflar çektik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Mustafa

Düğün gününde gelen ekip çok profesyonel ve işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Fotoğraflarımız harika oldu. Teşekkürler!

2023-11-06 Sevgi

Gülsün Hanım ve ekibiyle çalışmak çok keyifliydi. Çok profesyonel bir ekip ve gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Teşekkür ederiz.

2023-11-11 Ali

Gülsün Hanım'ın ekibiyle çalışmak büyük bir şans. Çok profesyonel ve işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Fotoğraflarımızı harika çektiler. Teşekkürler!

2023-11-16 Seda

Düğün fotoğraflarımızı çeken ekip çok profesyoneldi. Çalışmalarından çok memnun kaldık. Gülsün Hanım'a teşekkür ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Arslan Production | Bodrum Fotoğrafçı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?