Çaycuma İtfaiye Müdürlüğü ( merkez ) yorumlar

Çaycuma İtfaiye Müdürlüğü ( merkez ) yakın Çay Mah., Çaycuma, Zonguldak, Black Sea Region, 67900

  • Enlem, Boylam: 41.4199584, 32.0729856

Çaycuma İtfaiye Müdürlüğü ( merkez ), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çaycuma İtfaiye Müdürlüğü ( merkez ) yorumlar

I can say that Çaycuma Municipality Fire Department is the Center of Discipline, Trust and Dedication. They are not only Firefighters, but also Heartfelt Soldiers. They mobilize all kinds of support for you when you need it. …

2023-09-23 Selin

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Disiplin, Güven ve Özverinin merkezi diyebilirim. Onlar sadece itfaiyeciler değil, aynı zamanda yürekli askerlerdir. İhtiyacınız olduğunda size her türlü desteği sağlarlar.

2023-09-23 Hakan

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü her türlü yangın ve acil durumda hızlı hareket eden bir kurumdur. Ekipmanlarının kalitesi ve personelinin deneyimi sayesinde güven verir. Çok memnunum.

2023-09-23 Ayşe

İtfaiye Müdürlüğü personeli son derece yardımsever ve profesyoneldir. Yardım taleplerine hızlıca yanıt verirler ve sorunun çözümünde ellerinden geleni yaparlar. Kaliteli hizmetleri için teşekkür ederim.

2023-10-08 Mehmet

Çaycuma İtfaiye Müdürlüğü, beklenmedik durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde müdahale eden bir ekipten oluşur. Güvenilir ve profesyonel hizmetleri için teşekkür ederim.

2023-10-13 Fatma

İtfaiye Müdürlüğü personeli çok hızlı ve profesyonelce hareket ediyor. İyi eğitimli olduklarını ve işlerini ciddiyetle yaptıklarını gösteriyorlar. Kısa sürede çözümler üretiyorlar.

2023-10-18 Murat

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne hızlı bir şekilde ulaşabilmek için telefonlarına hemen cevap veriliyor. İhtiyaç duyduğum anlarda güvenerek arayabiliyorum. Çok memnunum.

2023-10-23 Emine

Çaycuma İtfaiye Müdürlüğü personeli çok yardımsever ve profesyonel. Sorunları hızla çözme becerileri sayesinde güveniliyorlar. İyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-28 Ahmet

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde aldığım hizmetten çok memnunum. Personel çok yetenekli ve işlerini iyi yapıyorlar. Ayrıca tesisleri de oldukça modern ve temiz.

2023-11-02 Sevgi

İtfaiye Müdürlüğü personeli çok yardımsever ve cana yakın. İhtiyaç duyduğumda her zaman yanımdalar. Değerli ve kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

2023-11-07 Cem

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün hızlı yanıt verme yeteneği sayesinde kendimi güvende hissediyorum. Personel çok profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar.

2023-11-12 Nilüfer

Çaycuma İtfaiye Müdürlüğü'nde aldığım hizmetten çok memnunum. Personel cana yakın ve profesyonel. Hızlı ve etkili bir şekilde sorunları çözüyorlar.

2023-11-17 Mustafa

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli her zaman yardımsever ve profesyonel. İşlerini disiplinli ve özenli bir şekilde yapıyorlar. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çaycuma İtfaiye Müdürlüğü ( merkez )?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?