BEŞİKTAŞ SÜRÜCÜ KURSU - Sürücü Ehliyeti ve Eğitimi yorumlar

BEŞİKTAŞ SÜRÜCÜ KURSU - Sürücü Ehliyeti ve Eğitimi yakın Abbasağa Sokağı, Serencebey, Cihannüma Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34022

  • Adres: Cihannüma, Barbaros Blv. No:29, 34353 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 227 78 85
  • Web sitesi: besiktasmtsk.com
  • Enlem, Boylam: 41.0450274, 29.0070498

BEŞİKTAŞ SÜRÜCÜ KURSU - Sürücü Ehliyeti ve Eğitimi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BEŞİKTAŞ SÜRÜCÜ KURSU - Sürücü Ehliyeti ve Eğitimi yorumlar

Başlangıçta A2 ehliyeti için - ismini vermek istemediğim - başka bir sürücü kursuna yazılmıştım. Kayıt sırasında sadece pazartesi günleri izin yapabildiğimi söylememe rağmen 6 dersin 4'ünü hiçbir sebep belirtmeden iptal ettiler. Sınavdan … Daha fazla

Güvenli sürüş eğitimi, ileri düzey kullanım ve sürüş ile ilgili tüm gerekli eğitimleri yüksek kalite ile deneyimli sürüş eğitmenleri sayesinde ( Mustafa Hocamız) tamamladım. Mustafa Hoca çok profesyonel çok ilgili ve sürücü adayı için harika bir koç. Tüm yönlendirmeleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu yıl hem B hem de A ehliyeti kurslarını aldım. Başta sürücü kursu sahibi İlker abi olsun, otomobil eğitimini veren Oğuz hoca ve motorsiklet eğitimini veren Mustafa hoca olsun çok yardımcı oldular. Sadece sınava yönelik bir eğitim … Daha fazla

2023-09-18 Emre

Başlangıçta A2 ehliyeti için - ismini vermek istemediğim - başka bir sürücü kursuna yazılmıştım. Kayıt sırasında sadece pazartesi günleri izin yapabildiğimi söylememe rağmen 6 dersin 4'ünü hiçbir sebep belirtmeden iptal ettiler. Sınavdan da geçemedim. Sonra Beşiktaş Sürücü Kursu'una kaydoldum ve burada gerçekten iyi bir deneyim yaşadım. Güvenli sürüş eğitimi, ileri düzey kullanım ve sürüş ile ilgili tüm gerekli eğitimleri deneyimli sürüş eğitmeni Mustafa Hoca sayesinde tamamladım. Mustafa Hoca çok profesyonel, çok ilgili ve sürücü adayı için harika bir koç. Tüm yönlendirmeleri ve yardımları için kendisine çok teşekkür ederim.

2023-09-18 Ayşe

Bu yıl hem B hem de A ehliyeti kurslarını aldım. Başta sürücü kursu sahibi İlker abi olsun, otomobil eğitimini veren Oğuz hoca ve motorsiklet eğitimini veren Mustafa hoca olsun çok yardımcı oldular. Sadece sınava yönelik bir eğitim almak isteyenler için değil, gerçek anlamda iyi sürücü olmak isteyenler için bu kursu kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi bir sürücü olmak için gerekli tüm beceri ve bilgileri burada öğrenebilirsiniz.

2023-09-21 Gülnur

Başlangıçta A2 ehliyeti için - ismini vermek istemediğim - başka bir sürücü kursuna yazılmıştım. Kayıt sırasında sadece pazartesi günleri izin yapabildiğimi söylememe rağmen 6 dersin 4'ünü hiçbir sebep belirtmeden iptal ettiler. Sınavdan geçemedim. Sonra Beşiktaş Sürücü Kursu'una kaydoldum ve burada gerçekten iyi bir deneyim yaşadım. Güvenli sürüş eğitimi, ileri düzey kullanım ve sürüş ile ilgili tüm gerekli eğitimleri deneyimli sürüş eğitmeni Mustafa Hoca sayesinde tamamladım. Mustafa Hoca çok profesyonel, çok ilgili ve sürücü adayı için harika bir koç. Tüm yönlendirmeleri ve yardımları için kendisine çok teşekkür ederim.

2023-09-21 Burak

Güvenli sürüş eğitimi, ileri düzey kullanım ve sürüş ile ilgili tüm gerekli eğitimleri yüksek kalite ile deneyimli sürüş eğitmenleri sayesinde ( Mustafa Hocamız) tamamladım. Mustafa Hoca çok profesyonel çok ilgili ve sürücü adayı için harika bir koç. Tüm yönlendirmeleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

2023-10-20 Ali

Güvenli sürüş eğitimi, ileri düzey kullanım ve sürüş ile ilgili tüm gerekli eğitimleri yüksek kalite ile deneyimli sürüş eğitmenleri sayesinde (Mustafa Hocamız) tamamladım. Mustafa Hoca çok profesyonel çok ilgili ve sürücü adayı için harika bir koç. Tüm yönlendirmeleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BEŞİKTAŞ SÜRÜCÜ KURSU - Sürücü Ehliyeti ve Eğitimi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?