Antik Organizasyon | Düğün,Nişan,Kına Organizasyonu yorumlar

Antik Organizasyon | Düğün,Nişan,Kına Organizasyonu yakın Pınar, Pınar Mahallesi, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 01200

  • Enlem, Boylam: 37.0259137, 35.2867248

Antik Organizasyon | Düğün,Nişan,Kına Organizasyonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Antik Organizasyon | Düğün,Nişan,Kına Organizasyonu yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Düğün organizasyonu gerçekten harika oldu. Mekan ve dekorasyon mükemmeldi. Çalışanlar çok ilgili ve yardımcıydı. İlk izlenim harikaydı ve atmosfer çok güzeldi. Genel deneyimim mükemmeldi ve paranın karşılığına değdi. Bekleme süresi çok fazla değildi ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve oyalanmaktan hoşlandım.

2023-09-21 Mehmet

Bu organizasyon şirketi gerçekten işlerini biliyorlar. Düğünümüz için harika bir yer buldular ve dekorasyonu muhteşemdi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve her şeye katılmada bize yardımcı oldular. İlk izlenimimiz çok olumluydu ve ambiyans harikaydı. Genel deneyimimiz mükemmel ve paranın karşılığını aldık. Bekleme süresi kısa ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve çok memnun kaldım.

2023-09-21 Fatma

Antik Organizasyon ile düğünümüzü planladık ve her şey harikaydı. Mekan ve dekor muhteşemdi. Çalışanlar inanılmaz derecede yardımsever ve profesyoneldi. İlk izlenim çok güzeldi ve atmosfer çok hoştu. Genel olarak deneyimimiz harikaydı ve paranın karşılığına değerdi. Bekleme süresi çok fazla değildi ve rezervasyonumuzda hiçbir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-06 Ali

Antik Organizasyon ile düğünümüze özel bir ayrıcalık yaşattık. Mekan ayarlaması ve dekorasyon harikaydı. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. İlk izlenimiz çok olumlu ve atmosfer çok güzeldi. Genel deneyimimiz mükemmeldi ve paranın karşılığını aldık. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyonumuzu sorunsuz atlattık. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve her şey beklediğimiz gibi gitti.

2023-10-11 Zeynep

Antik Organizasyon ile nişan partimizi düzenledik ve çok memnun kaldık. Mekan çok güzel ve dekorasyon harikaydı. Çalışanlar çok yardımcı ve nazikti. İlk izlenimimiz çok pozitifti ve ambiyans muhteşemdi. Genel deneyimimiz harikaydı ve paranın karşılığını aldık. Bekleme süremiz çok kısaydı ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve çok memnun kaldık.

2023-10-16 Ahmet

Antik Organizasyon ile düğünümüzü organize ettik ve çok memnun kaldık. Mekan harikaydı ve dekorasyon mükemmeldi. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyoneldi. İlk izlenim çok olumlu ve atmosfer çok güzeldi. Genel deneyimimiz harikaydı ve paranın karşılığını aldık. Bekleme süremiz çok kısaydı ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve her şey beklentilerimizin üzerindeydi.

2023-10-21 Gülsüm

Antik Organizasyon ile düğünümüz için çalıştık ve çok mutlu olduk. Mekan ve dekorasyon harikaydı. Çalışanlar çok yardımcı ve nazikti. İlk izlenimimiz çok olumlu ve ortam çok güzeldi. Genel deneyimimiz mükemmeldi ve paranın karşılığını aldık. Bekleme süremiz çok kısaydı ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve her şey beklentilerimize uygun oldu.

2023-10-26 Cem

Antik Organizasyon ile nişanımız için çalıştık ve çok memnun kaldık. Mekan harikaydı ve dekorasyon mükemmeldi. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. İlk izlenim çok olumlu ve atmosfer çok hoştu. Genel deneyimimiz mükemmeldi ve paranın karşılığını aldık. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve her şey istediğimiz gibi oldu.

2023-10-31 Aysel

Antik Organizasyon ile kına gecemizi düzenledik ve çok memnun kaldık. Mekan ve dekorasyon harikaydı. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. İlk izlenim çok olumlu ve atmosfer mükemmeldi. Genel deneyimimiz mükemmeldi ve paranın karşılığını aldık. Bekleme süremiz çok kısaydı ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve çok memnun kaldık.

2023-11-05 Mustafa

Antik Organizasyon ile düğün organizasyonumuzu gerçekleştirdik ve çok memnun kaldık. Mekan ayarlaması ve dekorasyon harika oldu. Çalışanlar çok yardımcı ve nazikti. İlk izlenim çok olumlu ve atmosfer çok güzeldi. Genel deneyimimiz harikaydı ve paranın karşılığını aldık. Bekleme süresi kısa ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve her şey beklentilerimize uygun oldu.

2023-11-10 Esra

Antik Organizasyon ile nişan partimizi düzenledik ve çok memnun kaldık. Mekan ve dekorasyon harikaydı. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. İlk izlenimimiz çok olumlu ve ortam çok güzeldi. Genel deneyimimiz mükemmeldi ve paranın karşılığını aldık. Bekleme süremiz çok kısaydı ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve çok memnun kaldık.

2023-11-15 Murat

Antik Organizasyon ile nişan partimizi düzenlemekten çok memnunuz. Mekan ve dekorasyon harikaydı. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. İlk izlenim çok güzeldi ve ambiyans mükemmeldi. Genel deneyimimiz mükemmeldi ve paranın karşılığını aldık. Bekleme süremiz çok kısaydı ve rezervasyonumuzda herhangi bir sorun yaşamadık. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve beklentilerimize uygun oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Antik Organizasyon | Düğün,Nişan,Kına Organizasyonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?