Anca Model Management yorumlar

Anca Model Management yakın Meşe Sokağı, Merter, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Güngören, Istanbul, Marmara Region, 34173

  • Adres: Mehmet Nesih Özmen, Söğüt Sk. No:3, 34173 Güngören/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0134299, 28.8855755

Anca Model Management, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Anca Model Management yorumlar
2023-09-28 Sevinç

Çok keyifli bir deneyimdi. Manken ajansının profesyonel ve güler yüzlü personeli ile iyi bir iletişim kurdum. Fotoğraf çekimleri de çok başarılıydı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-28 Murat

Anca Model Management Manken Ajansı'na başvurduğumda çok heyecanlıydım ancak personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde kendimi rahat hissettim. Hızlı ve kaliteli bir hizmet aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Emre

Anca Model Management Manken Ajansı'na gittiğimde karşılanma oldukça sıcak ve samimiydi. İçerisi son derece profesyonel bir atmosfere sahipti. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-18 Gizem

Anca Model Management Manken Ajansı'na gitmeden önce beklentilerim oldukça yüksekti ancak ajansın güler yüzlü ve kaliteli hizmeti beni tatmin etti. Fotoğrafçılar oldukça yetenekliydi ve sonuçtan memnun kaldım.

2023-10-23 Berk

Anca Model Management Manken Ajansı'na başvurumu yaptım ve çok hızlı bir şekilde geri dönüş aldım. İlgilenen personel oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti.

2023-10-28 Zeynep

Anca Model Management Manken Ajansı'nda geçirdiğim zaman çok keyifliydi. Ajansın atmosferi oldukça profesyonel ve samimiydi. Çalışanlar çok yardımseverdi ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.

2023-11-02 Okan

Anca Model Management Manken Ajansı'na başvurum sonucunda aldığım hizmet oldukça memnun ediciydi. İlgilenen personel çok yardımseverdi ve isteklerimi dikkate alarak bana en uygun seçenekleri sunmaya çalıştılar.

2023-11-07 Ebru

Anca Model Management Manken Ajansı'na başvuruda bulundum ve içeri girer girmez etkilendim. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti ve sonuçtan memnun kaldım.

2023-11-12 Hakan

Anca Model Management Manken Ajansı'na başvururken beklemek zorunda kaldım. Ancak personelin ilgisi ve yardımseverliği bekleme sürecini daha kolay hale getirdi. Hizmet kalitesinden de memnun kaldım.

2023-11-17 Aslı

Anca Model Management Manken Ajansı'nda fotoğraf çektirmek için gittim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Fotoğrafçılar çok yetenekliydi ve beni çok iyi yönlendirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Anca Model Management?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?