All inclusive Istanbul Dinner Cruise, Stage Front - Private Table

All inclusive Istanbul Dinner Cruise, Stage Front - Private Table yakın Starbucks, Tak-ı Zafer Caddesi, Taksim, Gümüşsuyu, Gümüşsuyu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34437

  • Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd. 3 b, 34437 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: istanbuldinnercruise.online
  • Enlem, Boylam: 41.0365983, 28.9859627

All inclusive Istanbul Dinner Cruise, Stage Front - Private Table, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
All inclusive Istanbul Dinner Cruise, Stage Front - Private Table yorumlar

One of the most must try in turkey, I would give them more than 5 stars, the price is very affordable compared to the service provided, I did really enjoyed my time with them, Dinner, cold&hot appetizer and dessert included, the cruise took a full tour in the golden horn, definitely recommend it ???????? …

ship is very nice, food is good too. a little bit long for me but that’s because i was tired. would 100% recommend if you have a long layover in istanbul

2023-09-18 Gül

Türkiye'de denemeniz gereken en önemli yerlerden biri, onlara 5 yıldızdan daha fazlasını verebilirim, sunulan hizmete kıyasla fiyatı çok uygun, gerçekten keyif aldım, akşam yemeği, soğuk ve sıcak mezeler ve tatlı dahil, tekne turu tam bir yeşil haliç turu yaptı, kesinlikle tavsiye ederim ???????? ...

2023-09-18 Yağmur

Gemi çok güzel, yemekler de iyiydi. Biraz uzundu ama o ben yorgundum. İstanbul'da uzun bir mola verdiyseniz kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Ege

Bu tekneyi arkadaşlarımızla özel bir etkinlik için kiraladık. Her şey mükemmeldi! Yemekler harikaydı, personel çok yardımcı oldu, tur süresince bize huzurlu bir atmosfer sağladılar. Kesinlikle tekrar deneyeceğiz!

2023-10-03 Zeynep

Bu tekne gezisinden gerçekten zevk aldım. Yemekler lezzetliydi ve tur harika bir manzara sunuyordu. İstanbul'da yapılabilecek en keyifli etkinliklerden biri.

2023-10-08 Cem

Tekne turu gayet güzeldi. Yemekler lezzetliydi. Personel ve rehberler çok bilgiliydi ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Tüm İstanbullulara tavsiye ederim.

2023-10-13 Elif

Bu tekne gezisini sevdiklerimizle yaptık ve gerçekten keyif aldık. Yemekler harikaydı ve tur süresince bize harika bir hizmet sunuldu. İstanbul'da yapılabilecek harika bir etkinlik.

2023-10-18 Ahmet

Tekne turu harikaydı. Yemekler lezzetliydi ve manzara mükemmeldi. Personel çok yardımcı oldu ve turun tadını çıkarmamızı sağladı. Kesinlikle tekrar deneyeceğim.

2023-10-23 Beril

Bu tekne gezisi mükemmeldi. Yemekler lezzetliydi ve turun atmosferi harikaydı. İstanbul'un güzelliklerini keşfetmek için harika bir fırsat.

2023-10-28 Deniz

Tekne turu harikaydı. Yemekler lezzetliydi ve personel çok yardımcı oldu. Tur boyunca bize harika bir deneyim yaşattılar. Kesinlikle tekrar deneyeceğim.

2023-11-02 Cihan

Bu tekne turunda harika vakit geçirdim. Yemekler lezzetliydi ve golden haliç turu gerçekten güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Can

Bu tekne gezisini sevdiklerimizle yaptık ve gerçekten keyif aldık. Yemekler harikaydı ve personel çok yardımcı oldu. İstanbul'da yapılabilecek en iyi etkinliklerden biri.

2023-11-12 Ayşe

Bu tekne turu gerçekten harikaydı. Yemekler lezzetliydi ve turun atmosferi çok güzeldi. İstanbul'un güzelliklerini keşfetmek için harika bir deneyim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? All inclusive Istanbul Dinner Cruise, Stage Front - Private Table?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?