Avukat Halit Oktar Köktürk yorumlar

Avukat Halit Oktar Köktürk yakın lennestadt, Çay Mah., Çaycuma, Zonguldak, Black Sea Region, 67900

  • Adres: Hükümet Cad. Berber İş Hanı K:1, Çaycuma Merkez, Çaycuma, Zonguldak, Türkiye
  • Telefon: +90 372 615 20 90
  • Enlem, Boylam: 41.4284227, 32.0743254

Avukat Halit Oktar Köktürk, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Avukat Halit Oktar Köktürk yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Halit Oktar Köktürk Avukat şirketiyle ilk tecrübem çok olumlu oldu. Hızlı, etkili ve özenli bir hizmet aldım. Avukatlar çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverler. Hukuki konularla ilgili herhangi bir sorun yaşadığımda kesinlikle bu şirketi tercih edeceğim.

2023-09-28 Mehmet

Halit Oktar Köktürk Avukat ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. Hukuki sorunlarıma hızlı ve etkili çözümler sunarak, beni her adımda desteklediler. Çalışanları çok profesyonel ve dürüstler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Emine

Halit Oktar Köktürk Avukat ile gerçekten olumlu bir deneyim yaşadım. İlk izlenim ve atmosfer mükemmeldi. Ofisleri modern ve konforluydu. Çalışanlar çok güleryüzlü ve yardımsever. Bana gereken her türlü bilgiyi sağladılar. Son derece memnun kaldım.

2023-10-13 Ali

Avukat Halit Oktar Köktürk ile çalıştığım için çok mutluyum. Hukuki sorunlarıma hızlı ve etkili çözümler sundular. Çalışanları çok profesyonel ve saygılılar. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Fatma

Halit Oktar Köktürk Avukat iletişim becerileri, hızlılık ve profesyonellik konusunda gerçekten beklentilerimi karşıladı. Hukuki sorunlarımı çözmek için ellerinden geleni yaptılar. Çalışanları samimi ve yardımsever. Son derece iyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-23 Hasan

Halit Oktar Köktürk Avukat'ın hizmet kalitesi gerçekten mükemmel. Hukuki sorunlarıma hızlı ve etkili çözümler sundular. İletişimleri çok iyi ve yardımseverler. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Fuat

Halit Oktar Köktürk Avukat'ın hizmetleri gerçekten mükemmel. İşlerini profesyonellikle yapıyorlar ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar. Çalışanları çok yardımsever ve iletişim becerileri mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Nihal

Halit Oktar Köktürk Avukat ile çalışmak gerçekten memnuniyet verici bir deneyimdi. Hukuki sorunlarıma hızlı ve etkili çözümler sunarak, beni her adımda desteklediler. Çalışanları çok profesyonel ve dürüstler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Ali

Halit Oktar Köktürk Avukat'ın hizmetleri gerçekten memnuniyet verici. Yaptıkları işten gerçekten anlıyorlar. Hukuki konularla ilgili her türlü sorunumu çözmek için ellerinden geleni yaptılar. Çalışanları çok yardımsever ve profesyoneller. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Gülay

Halit Oktar Köktürk Avukat gerçekten harika bir hizmet sunuyor. İhtiyaç duyduğum tüm bilgileri sağladılar ve hukuki sorunlarıma hızlı çözümler ürettiler. Çalışanları çok profesyonel ve yardımseverler. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Hasan

Halit Oktar Köktürk Avukat ile çalışmak gerçekten iyi bir deneyim oldu. İlk izlenim ve atmosfer mükemmeldi. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımsever. Hukuki konularla ilgili herhangi bir sorun yaşadığımda kesinlikle bu şirketi tercih edeceğim.

2023-11-22 Melike

Halit Oktar Köktürk Avukat ile gerçekten olumlu bir deneyim yaşadım. İşlerini profesyonellikle yapıyorlar ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar. Çalışanları çok yardımsever ve iletişim becerileri mükemmel. Son derece memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Avukat Halit Oktar Köktürk?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?