İZ Resim Tasarım Atölyesi yorumlar

İZ Resim Tasarım Atölyesi yakın Otak Sokak, Sahabiye Mahallesi, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38015

  • Adres: Sahabiye, Otak Sk. Vatan İş Merkezi D:43/201 Kat:2 No:5, 38050 Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 532 698 81 38
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 38.7260994, 35.4907519

İZ Resim Tasarım Atölyesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İZ Resim Tasarım Atölyesi yorumlar

İşini son derece seven ve saygı duyan, öğrencilerini, öğretmeyi seven, her öğrencisine kendi çocuğu gibi yaklaşan, özverili, başarıyı hedefleyen Mustafa Bey’e çok teşekkür ederiz. … Daha fazla

Bu yıl ilk defa girdiğim güzel sanatlar fakültesi sınavlarında başarı elde etmemi sağlayan iz resim tasarım atölyesine, çok sevdiğim mustafa hocama ve okan hocama teşekkür ediyorum.???? … Daha fazla

İyiki böyle bir atölye var ve iyiki kızım burada başladı yetenek sınavına hazırlanmaya.İlginiz,samimiyetiniz,disiplin anlayışınız,yavruma olan güveniniz için çook teşekkür ederim Mustafa Hocam????????Evet sizinle tüm yavrular başarabilir benim kızım da idealine kavuşacak buna tüm yüreğimizle inanıyoruz.Herşey için çook teşekkür ederiz. …

2023-09-25 Gizem

İşini son derece seven ve saygı duyan, öğrencilerini, öğretmeyi seven, her öğrencisine kendi çocuğu gibi yaklaşan, özverili, başarıyı hedefleyen Mustafa Bey’e çok teşekkür ederiz.

2023-09-25 Emre

Bu yıl ilk defa girdiğim güzel sanatlar fakültesi sınavlarında başarı elde etmemi sağlayan İZ Resim Tasarım Atölyesi'ne, çok sevdiğim Mustafa hocama ve Okan hocama teşekkür ediyorum.

2023-09-25 Ayşe

İyiki böyle bir atölye var ve iyiki kızım burada başladı yetenek sınavına hazırlanmaya. İlginiz, samimiyetiniz, disiplin anlayışınız, yavruma olan güveniniz için çok teşekkür ederim Mustafa Hocam. Evet sizinle tüm yavrular başarabilir benim kızım da idealine kavuşacak buna tüm yüreğimizle inanıyoruz. Herşey için çok teşekkür ederiz.

2023-10-18 Mehmet

Bu yıl ilk defa girdiğim güzel sanatlar fakültesi sınavlarında başarı elde etmemi sağlayan iz resim tasarım atölyesine, çok sevdiğim mustafa hocama ve okan hocama teşekkür ediyorum.????

2023-10-18 Seda

İyiki böyle bir atölye var ve iyiki kızım burada başladı yetenek sınavına hazırlanmaya.İlginiz,samimiyetiniz,disiplin anlayışınız,yavruma olan güveniniz için çook teşekkür ederim Mustafa Hocam????????Evet sizinle tüm yavrular başarabilir benim kızım da idealine kavuşacak buna tüm yüreğimizle inanıyoruz.Herşey için çook teşekkür ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İZ Resim Tasarım Atölyesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?