YALITIM YAPI yorumlar

YALITIM YAPI yakın Mithatpaşa Caddesi, Akın Simav Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35280

  • Adres: Akın Simav, Mithatpaşa Cd. NO:321, 35280 Konak/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 542 211 01 41
  • Web sitesi: yalitimyapi.blogspot.com
  • Enlem, Boylam: 38.40907, 27.114232

YALITIM YAPI, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
YALITIM YAPI yorumlar
2023-09-26 Ayşe

YALITIM YAPI Dış Cephe Kaplama İşleri Yüklenicisi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer mükemmel, ürünlerin kalitesi de bir o kadar iyi. Genel olarak deneyimim harikaydı. Harcadığım paraya değdi. Tesisler ve olanaklar da çok güzel. Bekleme süresi ve rezervasyon işlemleri de oldukça hızlı ve düzgündü. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcıydı. Kendi deneyimlerimi başkalarıyla paylaşmak istedim çünkü gerçekten güzel bir ortama sahip olan bir yerdi. Genel olarak değerlendirirsek, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Mehmet

Dış cephe kaplama işleri için YALITIM YAPI'ya başvurduk ve sonucundan memnun kaldık. İşimizi zamanında ve beklentilerimize uygun bir şekilde tamamladılar. Ürünlerin kalitesi ve genel deneyimimiz oldukça iyiydi. Fiyatları da makuldu ve bize göre kesinlikle değerlendirmeye değer. Müşteri hizmetleri ve personel de çok profesyoneldi ve bize yardımcı olmaktan mutluluk duydular. YALITIM YAPI'ya teşekkür ederiz ve kesinlikle başkalarına tavsiye ederiz.

2023-09-26 Fatma

YALITIM YAPI Dış Cephe Kaplama İşleri Yüklenicisi'yle oldukça olumlu bir deneyim yaşadım. İlk izlenim çok hoştu ve atmosfer çok sıcaktı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve genel deneyimim de oldukça iyiydi. Fiyatları da uygun ve kesinlikle değerlendirmeye değer. Tesisler ve olanaklar da düzenli ve temizdi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon işlemleri de oldukça kolaydı. Çalışanlar ve müşteri hizmetleri çok yardımcıydı. Kendi deneyimlerimden çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-10-11 Ali

Dış cephe kaplama işleri için YALITIM YAPI'yı seçtim ve sonuçlardan çok memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer çok güzeldi, ürünlerin kalitesi de beklentilerimi aştı. Genel deneyimim oldukça olumluydu ve harcadığım paraya kesinlikle değdi. Tesisler ve olanaklar da çok hoştu. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon işlemleri de bir sorun yaşamadan yapıldı. Personel ve müşteri hizmetleri çok yardımcıydı. YALITIM YAPI'nın hizmetlerini kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? YALITIM YAPI?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?