Akademi Royal Nişantaşı yorumlar

Akademi Royal Nişantaşı yakın Özel Pangaltı Ermeni Okulu, Süleyman Nazif Sokağı, Halaskargazi Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34371

  • Adres: Halaskargazi, Lotus AVM Nişantaşı, Halaskargazi Cd. No:26 Kat 36 Daire 8, 34371 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 530 289 85 95
  • Web sitesi: nisantasi.akademiroyal.com
  • Enlem, Boylam: 41.051179, 28.987831

Akademi Royal Nişantaşı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Akademi Royal Nişantaşı yorumlar

Royal Akademi Nişantaşı şubesinden güzellik uzmanlığı,protez tırnak ve İpek kirpik eğitimi aldım. Çok ilgili bir kurum olduğunu altını çize çize belirtmek isterim. İş yoğunluğumdan dolayı zor müsaitlik bulduğum zamanlarda bile hemen çözüm … Daha fazla

Aleyna ve Asena hanıma teşekkür ederim kurumda eğitim verilmesini sağlayıp hemde aile sıcaklığını sağladıkları için ???????? Güzellik uzmanı eğitimcimiz Yasemin hocanın mükemmel ders işleyişi ve bıkmadan … Daha fazla

bütün akademi royal nişantaşı ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Asena hanım, aleyna hanım öğrencilerle birebir ilgili. Çok keyifli çok eğlenceli bir eğitim süreci geçirdim. Hasancan hocama ve bütün eğitmenlerime ayrı ayrı teşekkür … Daha fazla

2023-09-22 Hale

Royal Akademi Nişantaşı şubesinden güzellik uzmanlığı, protez tırnak ve İpek kirpik eğitimi aldım. Çok ilgili bir kurum olduğunu altını çize çize belirtmek isterim. İş yoğunluğumdan dolayı zor müsaitlik bulduğum zamanlarda bile hemen çözüm bulup benim için uygulama günü ayarladıkları için çok memnunum. Eğitim sürecindeki eğitmenler çok profesyonel ve işlerinin hakkını veriyorlar. Her konuda beni çok iyi bilgilendirdiler ve her daim yardımcı oldular. Verilen eğitim sonucunda işe başladıktan sonra da eksik olduğum yerleri tamamlamak adına desteklerini esirgemediler. Başta Aleyna hanıma ve Asena hanıma teşekkür ederim, kurumda eğitim verilmesini sağlayıp hem de aile sıcaklığını sağladıkları için. Ayrıca, güzellik uzmanı eğitmenimiz Yasemin hocanın mükemmel ders işleyişi ve bıkmadan eksik olan noktaları tekrar tekrar anlatması bizim için çok önemliydi. Kendisi her zaman yardımsever ve her türlü soruya yanıt verebilme kapasitesinde. Hem kurumun hijyenik ortamından hem de kendilerinin ilgisi, alakası ve yardımseverliğinden dolayı çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-22 Gül

Ben de bu kursa katılanlardanım. Herkese bu kursu öneriyorum. Asla pişman olmazsınız. Eğitim sürecinizde sizi en son noktaya getirecekler. Her konuda yardımcı olurlar ve çok eğlenceli bir eğitim süreci yaşatırlar. İşin verdiği keyfi yaşamaya devam ediyoruz.

2023-09-22 Nisa

Ben de bu kursa katılanlardanım. Eğitim sürecim boyunca Asena Hanım ve Aleyna Hanım bana çok yardımcı oldular. Her konuda bilgilendirdiler ve kolaylık sağladılar. Eğitmenlerin hepsi işlerinde gerçekten çok iyi ve deneyimliler. Eğitim sonrası da desteklerini esirgemediler. Herkesin bu kursa katılmasını tavsiye ediyorum.

2023-09-28 Emre

Aleyna ve Asena hanıma teşekkür ederim kurumda eğitim verilmesini sağlayıp hemde aile sıcaklığını sağladıkları için ???????? Güzellik uzmanı eğitimcimiz Yasemin hocanın mükemmel ders işleyişi ve bıkmadan tekrar tekrar anlatması bizim için çok önemliydi. Eğitim sürecimizde her konuda yardımcı oldular ve her türlü sorumuza cevap verdiler. Çok profesyonel ve işlerinin hakkını veriyorlar. Bize verilen eğitim sonucunda işe başladıktan sonra da desteklerini esirgemediler. Herkese bu kursu tavsiye ediyorum.

2023-09-28 Derya

bütün akademi royal nişantaşı ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Asena hanım, aleyna hanım öğrencilerle birebir ilgili. Çok keyifli çok eğlenceli bir eğitim süreci geçirdim. Hasancan hocama ve bütün eğitmenlerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Harika bir deneyim. Çok memnun kaldım.

2023-10-23 Betül

Bu eğitim kurumuna protez tırnak eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitim sürecim boyunca her türlü desteği verdiler ve her konuda yardımcı oldular. Eğitim sonrası da desteklerini esirgemediler. Tercih edilebilecek bir eğitim kurumu.

2023-10-28 Gizem

Akademi Royal Nişantaşı'nda güzellik uzmanlığı eğitimi aldım. Çok profesyonel ve tecrübeli eğitmenlere sahipler. Eğitim sürecimde her türlü yardımı aldım ve her konuda bilgilendirildim. Eğitim sonrası da desteklerini esirgemediler. Çok memnun kaldım.

2023-11-02 Ceren

Akademi Royal Nişantaşı'nda güzellik uzmanlığı eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitim sürecinde eğitmenler çok ilgilendiler ve her konuda yardımcı oldular. Tecrübelerini bizimle paylaştılar ve işin inceliklerini öğrettiler. Güzel bir kurs deneyimi yaşadım.

2023-11-07 Ege

Akademi Royal Nişantaşı'nda güzellik uzmanlığı eğitimi aldım. Eğitmenler çok profesyonel ve işlerinin hakkını gerçekten veriyorlar. İşin detaylarını öğrenme fırsatı buldum ve eksik olduğum noktaları tamamladım. Kurs sürecim boyunca her konuda yardımcı oldular ve destek verdiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-12 Burak

Ben de bu kursa katılanlardanım ve çok memnun kaldım. Her konuda yardımcı oluyorlar ve her türlü soruya cevap veriyorlar. Eğitim sürecinizde size destek olurlar ve en son noktaya getirirler. Çok keyifli bir eğitim süreci yaşadım ve işin verdiği keyfi yaşıyorum. Tavsiye ediyorum.

2023-11-17 Ahmet

Bu kursa katılan herkese tavsiye ederim. Eğitmenler gerçekten işlerinde iyi ve profesyoneller. Her konuda yardımcı oldular. Eğitim sürecinde hem bilgi hem de deneyim kazandım. Verilen eğitim sonucu kendi işimi yapabilme becerisine ulaştım. Teşekkürler.

2023-11-22 Can

Ben de bu kursa katılanlardanım. Her konuda yardımcı oluyorlar ve her türlü soruya cevap veriyorlar. Eğitim sürecinizde size destek olurlar ve en son noktaya getirirler. Çok keyifli bir eğitim süreci yaşadım ve işin verdiği keyfi yaşıyorum. Tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Akademi Royal Nişantaşı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?