AKADENTIA Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

AKADENTIA Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yakın 2156. Sokak, Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06510

  • Adres: Mustafa Kemal, 2156. sk. Casanita Plaza, No:20, 06530 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 433 33 21
  • Web sitesi: akadentia.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9113188, 32.7720785

AKADENTIA Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AKADENTIA Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

Yorumlar ve tavsiye üzerine gittiğim klinik. Şimdi dürüst olmak gerekirse çokta övüp doktorkarın hasta sayısını artırıp, kendime randevu bulamamktan da korkuyorum ama hakkını vermem lazım. :) Google Haritalarda sürekli yorum yapan biri … Daha fazla

İmplant tedavim yeni bitti. Çok güzel, ağrısız, acısız mükemmel bir süreci tamamladık. Çok esnek, uyumlu ve hastanın lehine kararlar alıyorlar. Tülin hocam ve Serkan hocam başta olmak üzere tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum. İlk giderken … Daha fazla

Dt. Tülin Hoca ve ekibi her zaman büyük bir ilgi ve titizlikle çalışıp hastanın hem sağlığı hem de rahatlığını göz önünde bulundurarak hareket ediyor. Benim için tasarlanan tedavi yöntemi hem kişisel isteklerim hem de uzun vadede ağız ve … Daha fazla

2023-10-02 Ceren

Yorumlar ve tavsiye üzerine gittiğim klinik. Şimdi dürüst olmak gerekirse çokta övüp doktorkarın hasta sayısını artırıp, kendime randevu bulamamktan da korkuyorum ama hakkını vermem lazım. :)

2023-10-02 Ali

Implant tedavim yeni bitti. Çok güzel, ağrısız, acısız mükemmel bir süreci tamamladık. Çok esnek, uyumlu ve hastanın lehine kararlar alıyorlar. Tülin hocam ve Serkan hocam başta olmak üzere tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum. İlk giderken … Daha fazla;

2023-10-02 Ayşe

Dt. Tülin Hoca ve ekibi her zaman büyük bir ilgi ve titizlikle çalışıp hastanın hem sağlığı hem de rahatlığını göz önünde bulundurarak hareket ediyor. Benim için tasarlanan tedavi yöntemi hem kişisel isteklerim hem de uzun vadede ağız ve … Daha fazla

2023-10-17 Mehmet

Doktorumdan ve asistanlarından çok memnunum. Tedavi sürecimde her aşama hakkında detaylı bilgilendirme aldım. Çok profesyonel ve güler yüzlü bir ekipleri var. Tedavimden son derece memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Selin

Uzun süredir diş ağrıları çekiyordum ve birçok doktora gittim ancak sorunum çözülmemişti. Akadentia'ya geldiğimde sorunumu hemen çözdüler ve tedavime başladılar. Çok memnun kaldım ve şu anda hiçbir sorunum yok. Teşekkür ederim!

2023-10-27 Murat

Randevu alma süreci oldukça kolay oldu. Klinik çalışanları çok yardımcı oldu ve bana uygun bir saat bulmak için ellerinden geleni yaptılar. Çok profesyonel bir şekilde karşılandım ve tedavimden çok memnun kaldım.

2023-11-01 Derya

Hizmet kalitesi gerçekten çok yüksek. Tedavim boyunca her aşamada benimle ilgilendiler ve her sorumu yanıtladılar. Ekip gerçekten profesyonel ve işlerini severek yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Ahmet

Klinik çok temiz ve modern bir şekilde döşenmiş. Randevu saatimde hemen kabul edildim ve bekleme süresi çok kısaydı. Personel çok dostça ve yardımsever. Burayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Elif

İmplant tedavisi oldum ve sonuçtan çok memnunum. Doktorlarım çok profesyonel ve benimle her aşamada ilgilendiler. Hastanede rahat hissettim ve her zaman bilgilendirildim. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-16 Gökhan

Diş kliniğine ilk gittiğimde çok etkilendim. Çalışanlar çok misafirperver ve sıcaktı. Tedavi sürecim boyunca her şey açıklandı ve her soruma cevap alabildim. Çok rahat hissettim ve sonuçtan çok memnun kaldım.

2023-11-21 Seda

Hizmetlerinden gerçekten çok memnun kaldım. Klinik personeli çok profesyonel ve beni her zaman güler yüzle karşıladı. Randevu aldığımda bekleme sürem çok kısaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Kemal

Kliniğe gittiğimden beri gerçekten harika bir deneyimim oldu. Personel çok nazik ve profesyonel. Doktorum benimle her aşamada ilgilendi ve tedavimden son derece memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AKADENTIA Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?