Kardiyolog Dr.Daryuş Gaffari yorumlar

Kardiyolog Dr.Daryuş Gaffari yakın İspark, Halk Caddesi, Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34672

  • Adres: Aziz Mahmut Hüdayi, 3 Şişik İş Merkezi 50, Halk Cd., 34672 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 334 29 57
  • Enlem, Boylam: 41.0201513, 29.0143591

Kardiyolog Dr.Daryuş Gaffari, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kardiyolog Dr.Daryuş Gaffari yorumlar

Seneler önceydi, tavsiye üzerine muayenesine gitmiştim. Önceliği mesleğini, ilmini yapmak olan iletişimi şahane ve hastasına manevi olarakda şifa olan kıymetli bir insan. Selam olsun.

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugün gittiğim doktor. Her şeyden önce tanışma faslında samimiyeti ile sizi sakinleştiriyor. Sizi gerçekten dikkatle dinliyor. Mevcut şikayetinizi farklı açılardan da ele almaya çalışıyor. Zihninizde olabilecek … Daha fazla

Herşeyden önce bir dost,abi ve arkadaş..İnanılmaz derecede bilgili,güleryüzlü,.komplekssiz...Uzun uzun vakit ayırıp devamlı telefonlarınıza bakan ve sizi doğru yönlediren bir insan..Herkeze geçmiş olsun diyip kesinlikle ve kesinlikle … Daha fazla

2023-09-19 Serra

Seneler önceydi, tavsiye üzerine muayenesine gitmiştim. Önceliği mesleğini, ilmini yapmak olan iletişimi şahane ve hastasına manevi olarak da şifa olan kıymetli bir insan. Selam olsun.

2023-09-19 Ayşe

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugün gittiğim doktor. Her şeyden önce tanışma faslında samimiyeti ile sizi sakinleştiriyor. Sizi gerçekten dikkatle dinliyor. Mevcut şikayetinizi farklı açılardan da ele almaya çalışıyor. Zihninizde olabilecek sürekli endişeli ve negatif düşünceleri gebertmeğe çalışıyor. Kendisi çok samimi bir insan ve kalbi iyilikle dolu. Size de zaman ayırmak için elinden geleni yapıyor. Memnun kalmamanız için hiçbir sebep yok.

2023-09-19 Gizem

Herşeyden önce bir dost, abi ve arkadaş..İnanılmaz derecede bilgili, güleryüzlü, komplekssiz...Uzun uzun vakit ayırıp devamlı telefonlarınıza bakan ve sizi doğru yönlendiren bir insan..Herkeze geçmiş olsun diyip kesinlikle ve kesinlikle rahatlamış bir şekilde evinize gönderen bir doktor...Gözünüz kapalı gitmenizi tavsiye ederim. Şuan meseleğine ara verdiği bir donemde olsa da yine olduğu gibi alanında bir doktordur, yani bir başka deyişle bir harbi :) dosttur.

2023-10-04 Cem

Gercek bir insani ilmen hem de manen birlikte hissetme firsatim oldu tesekkurler dr hocam

2023-10-09 Hilal

Doktor Daryuş Gaffari'ye 7 ay önce nefes darlığı şikayetiyle başvurduk. Kendisi gerçekten snob estetik doktorların aksine güler yüzlü ve hastalarını her konuda çok iyi anlayan bir doktor. Kendisinin rehberliğinde yapmış olduğumuz testler sonucu kalp kapakçığı problemi olduğunu ve acilen ameliyat olması gerektiğini öğrendik. Kendisi gerekli ameliyatı gerçekleştirdi ve şuan takiplerimize devam ediyoruz. Gerçekten kalp hastalarının içini rahatlatabilecek bir doktor. Akabinde başka bir yakınımızın da kalp rahatsızlığı olduğunu öğrendik ve onuda kendisinin muayenesine yönlendirdik. Bu vesileyle Doktor Daryuş Gaffari'ye her iki hastasının da tedavisindeki başarısı ve hastalar yakınıyla olan iletişimi için sonsuz teşekkürler.

2023-10-14 Hakan

Dr daryus gaffari bnm görmüş olduğum e merkezinde görev alan volkan beyle ilgileniyor Öncelikle dr bey merkezin içersinde hasta olan kşinin kendini sevdiğini hissettiriyor ameliyat öncesi sonrası süreçlerde ilgilenen sayesinde hiç aklımda en ufak olumsuzluk hissetmedim kendisine müteşekkiriz

2023-10-19 Sevda

İleri derecede aort yetersizliği ve kapaklık aparatının olduğu durumda kendisine yönlendirme neticesinde ameliyat oldum. Şu an rahatım yalnızca aort protezi taktığı için hasta değil gerçekten hastasını ciddi şekilde düşünen ve elinden geleni her daim sonuna kadar yapan bir doktor ayrıca psikolojik olarak da hastasının yanında olan hastasını herhalde en tez zamanda iyileşir düşüncesine sürükleyen o hastayı güçlü hissetiren benzer ve benzerine denk gelmek zor zira ben hastasıydım ve elimden geleni yapıcaktım ve uyum sağdan teşekkür ederek faydanaktım , şu an sorunsuz bir şekilde yol alıyorum ve ameliyat olalı 5 günü geçti

2023-10-24 Oğuz

Dr daryus beyin ilgisi ve hastası ile ilgilenişi takdire şayandı.Kendisi kaldıramadığım bu dönemde beni gerçekten ço anladı ve yardımcı oldu. İlginiz için teşekkürler hocam.

2023-10-29 Halil

Dünyanın en iyi doktorudur kendisi ve harika işini bilir. Benim hastalığıma 1980 yıllarından bu yana uğraşıyoruz aort kapakçığı ameliyatı geçirdim harika bir doktor. İyi bir şey yapım benimle ilgilendi iş galiba iyi oldu sonuçta şu an nefes alıyorum Allah razı olsun ben doktordan ilaç almak için gitmedim benim hiç yokbuç korkutta şikayetim yoktu ama o bana aşık oldu gibi randevular veriyordu işin içine girince roller değişti aşık oldu hahahhaha benimde sevdiği şey idim gerçekten çıkmışın şimdi olmaz neden deniyor hahhahhay nasıl ciyakıyordu bakalım ne olacak hahaha bu devirlerde insan bulmak kolay değil iyiki, tanımışım benimgemiyatlarına bakarsak hahhahahakasi iyi yere gider bunu biliyorum hahahahmahbulerim

2023-11-03 Emre

Doktorumuz ilgiyle ilgiyle yaklaşmakla birlikte, basılı ortamlarda çok iyi doktor kitiği almış birisi. Prosedürler doğrultusunda hastayı yönlendirime kabiliyeti, hastaya karşı samimiyeti, ilgisi son derece iyi.

2023-11-08 Ceren

Ben kendisiyle tanışmadım ama tanıdığım 3kaç kötü yorum değilde kayınvalidem de hep övgü ile bahseder. Kendisi iyi bir doktordur ona göre hep povitif dvd yane pozitif yoreimlere denk gelmişimdir diyebilirim.

2023-11-13 Özge

Ben tansiyon yüksekliği ve kilo problemi yaşıyordum. Doktoruma başvurdum ve önerileriyle kilo vermeye başladım. Ayrıca takip ve tedavi yöntemleri de çok başarılı. İyiki tanımışım, herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kardiyolog Dr.Daryuş Gaffari?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?