Ajans Red yorumlar

Ajans Red yakın Türkçü Sokağı, Zeytinlik, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34140

  • Adres: Zeytinlik mah. Türkçü sok No:16 Ferah Palas Apt. A Blok K:4 D:9, 34140 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 466 29 19
  • Web sitesi: ajansred.com
  • Enlem, Boylam: 40.9795843, 28.8723957

Ajans Red, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ajans Red yorumlar

Ajans Red'e her şey için çok çok teşekkür ederim. Ergin bey ve ekibi son derece profesyonel, samimi ve mükemmel kişilikler. Gelin alma organizasyonundan nikah organizasyonuna oradan düğün yemeğine ve eğlencenin bitimine kadar bizimle … Daha fazla

Herşey mükemmeldi furkan beyin, uğurhan beyin ve ecem hanımın ilgisini sonuna kadar hissettik. Bu kadar sıcak ve samimi bir organizasyon olduğu için ajans red ailesine teşekkür ederiz .

Nişanımın için çalışma fırsatı buldum Ajans Red ile.. Özellikle sabah hazırlık itibariyle yanımızda olan Rojda ile Okan'ın güler yüzlülüğü ve bizi harika yönlendirmeleri sayesinde her şey su gibi geçti.. hazırlık sonrasındaki fotoğraf … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Ajans Red'e her şey için çok çok teşekkür ederim. Ergin bey ve ekibi son derece profesyonel, samimi ve mükemmel kişilikler. Gelin alma organizasyonundan nikah organizasyonuna oradan düğün yemeğine ve eğlencenin bitimine kadar bizimle ilgilendiler. Fotoğraflar kaliteli ve çok güzel çıktı. Her şey için çok teşekkür ederim!

2023-09-22 Mustafa

Herşey mükemmeldi furkan beyin, uğurhan beyin ve ecem hanımın ilgisini sonuna kadar hissettik. Bu kadar sıcak ve samimi bir organizasyon olduğu için ajans red ailesine teşekkür ederiz.

2023-09-22 Ahmet

Nişanımın için çalışma fırsatı buldum Ajans Red ile. Özellikle sabah hazırlık itibariyle yanımızda olan Rojda ile Okan'ın güler yüzlülüğü ve bizi harika yönlendirmeleri sayesinde her şey su gibi geçti. Hazırlık sonrasındaki fotoğraf çekimi ve tören süresince de ekibin ilgisi ve samimiyeti devam etti. Çekilen fotoğraflar çok kaliteli ve hızlı bir şekilde elimize ulaştı. Ajans Red'e teşekkür ederiz.

2023-09-28 Nil

Her şey mükemmeldi furkan beyin, uğurhan beyin ve ecem hanımın ilgisini sonuna kadar hissettik. Bu kadar sıcak ve samimi bir organizasyon olduğu için ajans red ailesine teşekkür ederiz.

2023-09-28 Ayşe

Nişanımın için çalışma fırsatı buldum Ajans Red ile.. Özellikle sabah hazırlık itibariyle yanımızda olan Rojda ile Okan'ın güler yüzlülüğü ve bizi harika yönlendirmeleri sayesinde her şey su gibi geçti.. hazırlık sonrasındaki fotoğraf çekimi ve tören süresince de ekibin ilgisi ve samimiyeti devam etti. Çekilen fotoğraflar çok kaliteli ve hızlı bir şekilde elimize ulaştı. Ajans Red'e teşekkür ederiz.

2023-09-28 Mehmet

Gelin alma organizasyonundan nikah organizasyonuna oradan düğün yemeğine ve eğlencenin bitimine kadar bizimle ilgilendiler. Fotoğraflar kaliteli ve çok güzel çıktı. Her şey için çok teşekkür ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ajans Red?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?