JETPAK PLASTIK LTD. STI. yorumlar

JETPAK PLASTIK LTD. STI. yakın Fevziçakmak Mahallesi, Karatay, Konya, Central Anatolia Region, 42210

  • Adres: Fevziçakmak, 10563. Sk. no:28, 42050 Karatay/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 332 346 35 61
  • Enlem, Boylam: 37.9158796, 32.5289271

JETPAK PLASTIK LTD. STI., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
JETPAK PLASTIK LTD. STI. yorumlar
2023-09-26 Ayşe

JETPAK PLASTIK LTD. STI.'ı oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve hizmetleri mükemmeldi. Personel çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorunuz olduğunda size yardımcı olmak için hepsi çaba gösterdi. Ayrıca, tesisleri gerçekten temiz ve düzenliydi. Genel deneyimim harikaydı ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-26 Mehmet

Çok cazip fiyatlarla kaliteli ürünler sunan JETPAK PLASTIK LTD. STI.'dan oldukça memnun kaldım. İhtiyaçlarım için mükemmel bir çözüm buldum. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oldular ve beni çok iyi karşıladılar. Tesisler temiz ve düzenliydi ve personel samimi ve profesyoneldi. Her şeyden çok memnun kaldım ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-09-26 Fatma

JETPAK PLASTIK LTD. STI. İlk izlenimim harikaydı. Tesisleri oldukça modern ve şık bir şekilde dekore edilmişti. Personel çok nazik ve misafirperverdi. Hizmet çok hızlıydı ve hiçbir rezervasyon yapmadan bile hemen hizmet alabilirdiniz. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi ve değer bakımından mükemmeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-16 Selin

JETPAK PLASTIK LTD. STI.'ın ürünleri oldukça kaliteli ve kullanışlı. Hizmetleri de oldukça iyi. Personel çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorunuz olduğunda size yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Tesisler temiz ve düzenliydi. Sadece rezervasyon yapmadan gitmenizi öneririm çünkü hizmet almak uzun sürebilir. Genel olarak oldukça memnun kaldım.

2023-10-26 Gülay

JETPAK PLASTIK LTD. STI.'dan oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesinden çok etkilendim ve hizmetleri harikaydı. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi ve bir rezervasyon yapmadan bile hemen hizmet alabilirdiniz. Değer bakımından da çok tatmin ediciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-05 İlayda

JETPAK PLASTIK LTD. STI.'da bulunan ürünler oldukça kaliteli ve çeşitliydi. Hizmetlerini de oldukça beğendim. Personel çok yardımcı oldu ve ilgilenme konusunda mükemmeldi. Tesisler temiz ve düzenliydi ve genel olarak hoş bir ortam vardı. Değer bakımından da oldukça memnun kaldım. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-10 Kemal

JETPAK PLASTIK LTD. STI.'taki deneyimim oldukça hoştu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve hizmetler mükemmeldi. Personel çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorunuz olduğunda size yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Tesisler temiz ve düzenliydi. Genel olarak çok memnun kaldım ve tekrar gitmeyi düşüneceğim.

2023-11-15 Elif

JETPAK PLASTIK LTD. STI.'da ziyaretim sırasında oldukça olumlu bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve değer bakımından çok tatmin ediciydi. Personel yardımsever ve misafirperverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi ve güzel bir atmosfere sahipti. Kesinlikle başkalarına tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? JETPAK PLASTIK LTD. STI.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?