Aida Vino E Cucina yorumlar

Aida Vino E Cucina yakın Aida vino e Cucina, 10, Ressam Şeref Akdik Sokağı, Bahariye, Caferağa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34710

  • Adres: Caferağa, no: 10, Ressam Şeref Akdik Sokağı No:10, 34710 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 544 851 51 51
  • Web sitesi: aidavinoecucina.com
  • Enlem, Boylam: 40.9854827, 29.0255633

Aida Vino E Cucina, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Aida Vino E Cucina yorumlar

The food was definitely delicious yet everything comes in very tiny portions. And, they should find more creative ways of decorating plates instead of adding sprouts on the top of everything in my opinion. The atmosphere in general is nice … Daha fazla

Hayatımda yediğim en iyi tarte tatindi. Gittiğinizde mutlaka denemelisiniz. Ceviche de çok lezzetliydi. Risottomuzu paylaşacağımız için iki küçük tabağa bölerek getirmişlerdi. Çok hoşumuza gitti. Ana yemeklerde ossobucoyu da çok beğendik. … Daha fazla

2023-09-27 Can

Yemekler kesinlikle lezzetliydi, ancak her şey çok küçük porsiyonlarda geliyor. Ayrıca tabakları süslemek için filizler eklemek yerine daha yaratıcı yollar bulmalılar bence. Genel olarak ortam güzeldi.

2023-09-27 Ayşe

Hayatımda yediğim en iyi tarte tatindi. Gittiğinizde mutlaka denemelisiniz. Ceviche de çok lezzetliydi. Risottomuzu paylaşacağımız için iki küçük tabağa bölerek getirmişlerdi. Çok hoşumuza gitti. Ana yemeklerde ossobucoyu da çok beğendik.

2023-10-12 Fatma

Ortamı konuşmak gerekirse, genel olarak güzel olduğunu söyleyebilirim. Dekorasyon da hoşuma gitti.

2023-10-17 Ahmet

Restoranın tam anlamıyla muhteşem olduğunu söyleyebilirim. Yemeklerin lezzeti ve sunumu son derece başarılı. Fakat ödediğimiz paraya oranla porsiyonlar biraz küçük kalmış. Yine de tekrar gelsem de yemeklerin tadını çıkarmaya devam ederim.

2023-10-22 Zeynep

Servis elemanları oldukça ilgiliydi ve güler yüzlü davrandılar. Yemekler beklediğimden daha hızlı geldi ve bunun için mutlu oldum. Restoranın genel kalitesi de oldukça iyiydi.

2023-11-01 Emine

Restoranın atmosferi oldukça sıcak ve davetkar. Dekorasyon da oldukça güzeldi. Ayrıca çalışanlar da çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Yemekler lezzetliydi ve sunumları da göz alıcıydı.

2023-11-06 Cem

Yediklerimizin tadı genel olarak iyiydi. Ancak bazı yemekler beklediğimiz gibi değildi. Servis iyiydi ve çalışanlar cana yakındı. Restoranın genel deneyimi tatmin ediciydi.

2023-11-11 Hatice

Lezzetli yemeklerin tadını çıkarmanıza olanak sağlayan hoş bir ortam. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımcıydı. Yemeklerin sunumu da oldukça etkileyiciydi.

2023-11-16 Hasan

Restoranda yediğimiz yemeklerin tadı çok güzeldi ancak porsiyonların küçük olması biraz hayal kırıklığı yarattı. Bundan başka her şey oldukça iyiydi. Müşteri hizmeti de başarılıydı.

2023-11-21 Sevgi

Restoranın atmosferi oldukça samimi ve rahatlatıcıydı. Yemeklerin lezzeti çok iyiydi ve sunumu da dikkat çekiciydi. Tek olumsuz nokta, servisin biraz yavaş olmasıydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Aida Vino E Cucina?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?