AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ yorumlar

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ yakın Eski Lara Caddesi Bisiklet Yolu, Şirinyalı Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07160

  • Adres: Güzeloba, Lara Cd. 80-90, 07160 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 546 732 86 00
  • Enlem, Boylam: 36.8589416, 30.731116

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ yorumlar
2023-09-28 Ayşe

İlk izlenim ve atmosferi çok güzeldi. İşlerini kaliteli yapıyorlar ve ahşap evler gerçekten harika. Fiyatları da oldukça uygun. Bekleme süresi biraz uzun olsa da rezervasyon yapma imkanı da bulunuyor. Tesislerdeki olanaklar da yeterli. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı ve nazik. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-28 Mehmet

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ şirketinden çok memnun kaldım. İşlerini kaliteli yapıyorlar ve dekorasyon çok hoş. Değerine değer bir hizmet sunuyorlar ve fiyatları da oldukça uygun. Rezervasyon yaparak bekleme süresini azaltmak mümkün. Tesislerde güzel olanaklar da mevcut. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve profesyonel. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-28 Fatma

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ şirketindeki ahşap evler gerçekten muhteşem. İşlerini çok kaliteli yapıyorlar ve atmosfer de çok güzel. Değerine değer bir hizmet sunuyorlar ve fiyatları da oldukça ucuz. Sadece beklemek biraz zaman alabiliyor. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-13 Ahmet

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ firmasından çok memnun kaldım. İşlerini çok kaliteli yapıyorlar ve ahşap evler gerçekten harika. Fiyatları da oldukça makul. Bekleme süresi biraz fazla olsa da rezervasyon yapma imkanı sunuyorlar. Tesislerde güzel olanaklar da mevcut. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve nazik. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-18 Ayşenur

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ şirketinden memnun kaldım. İşlerini kaliteli yapmaları ve ahşap evlerin atmosferi gerçekten harika. Fiyatları da oldukça uygun. Bekleme süresi biraz fazla olsa da rezervasyon yapma imkanı var. Tesislerdeki olanaklar da yeterli. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım.

2023-10-23 Ali

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ şirketi benim için bir hayal gerçek oldu. İşlerini kaliteli ve özenli bir şekilde yapıyorlar. Ahşap evler harika bir atmosfere sahip. Fiyatları da oldukça makul. Bekleme süresi biraz uzun olsa da rezervasyon yapabilirsiniz. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve nazik. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-28 Emine

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ şirketinden çok memnun kaldım. İşlerini kaliteli yapıyorlar ve ahşap evler gerçekten harika. Değerine değer bir hizmet sunuyorlar ve fiyatları da uygun. Bekleme süresi biraz uzun olsa da rezervasyon yapabilme imkanı var. Tesislerde kullanılabilir olanaklar mevcut. Müşteri hizmetleri ve personel çok ilgili ve yardımcı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-02 Hasan

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ şirketi oldukça güzel işler yapıyor. Ahşap evlerin kalitesi çok yüksek ve dekorasyonu da harika. Değerine değer bir hizmet sunuyorlar ve fiyatları da oldukça uygun. Bekleme süresi biraz fazla olsa da rezervasyon yapabilme şansı olduğu için sorun olmuyor. Tesislerde güzel olanaklar da mevcut. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve yardımcı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-07 Şeyma

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ şirketinden çok memnun kaldım. İşlerini kaliteli yapıyorlar ve ahşap evlerin atmosferi gerçekten harika. Değerine değer bir hizmet sunuyorlar ve fiyatları da uygun. Bekleme süresi biraz uzun olsa da rezervasyon yapma imkanı var. Tesislerdeki olanaklar da yeterli. Müşteri hizmetleri ve personel çok ilgili ve yardımcı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-12 Berkay

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ şirketindeki ahşap evler gerçekten harika. İşlerini kaliteli yapıyorlar ve dekorasyon da çok güzel. Değerine değer bir hizmet sunuyorlar ve fiyatları da oldukça uygun. Bekleme süresi biraz fazla olsa da rezervasyon yapma imkanı bulunuyor. Tesislerdeki olanaklar da yeterli. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve yardımcı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-17 Defne

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ şirketinden memnun kaldım. İşlerini kaliteli yapıyorlar ve ahşap evlerin atmosferi harika. Değerine değer bir hizmet sunuyorlar ve fiyatları da uygun. Bekleme süresi biraz fazla olsa da rezervasyon yapma imkanı bulunuyor. Tesislerdeki olanaklar da yeterli. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve yardımcı. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım.

2023-11-22 Merve

AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ şirketi işlerini kaliteli bir şekilde yapıyor. Ahşap evlerin dekorasyonu gerçekten harika. Değerine değer bir hizmet sunuyorlar ve fiyatları da uygun. Bekleme süresi biraz fazla olsa da rezervasyon yapma imkanı mevcut. Tesislerde kullanılabilir olanaklar da bulunuyor. Müşteri hizmetleri ve personel ilgili ve yardımcı. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AHŞAP TOMRUK EVLER HOŞ GELDİNİZ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?