Alev Makina San. ve Tic.Ltd.Sti. yorumlar

Alev Makina San. ve Tic.Ltd.Sti. yakın Çizgi Teknoloji, Merve Mahallesi, Sancaktepe, Istanbul, Marmara Region, 34791

  • Adres: Merve, Gazi Cd. No:3, 34791 Sancaktepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 622 11 91
  • Web sitesi: alevmakina.com
  • Enlem, Boylam: 41.0052065, 29.2497568

Alev Makina San. ve Tic.Ltd.Sti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Alev Makina San. ve Tic.Ltd.Sti. yorumlar

Güzel harika çok beğendim

2023-09-19 Ayşe

Güzel bir deneyimdi. Ürünler ve hizmet kaliteliydi. Personel çok yardımcı oldu. Çok fazla beklemek zorunda kalmadım. Fiyatlar da makuldu. Tavsiye ederim.

2023-09-19 Mehmet

İlk izlenimim oldukça olumlu. İşletme temiz ve düzenli. Ürünlerin kalitesi iyiydi. Personel samimi ve profesyoneldi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da hizmetin değerini hissettiriyor. Memnun kaldım.

2023-09-19 Fatma

Alev Makina San. ve Tic.Ltd.Sti.'de geçirdiğim zaman çok keyifliydi. İşletme atmosferi çok sıcak ve dostane. Ürünlerin kalitesi muhteşemdi. Personel çok misafirperver ve yardımsever. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-04 Ahmet

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'yi ilk kez ziyaret ettim ve kesinlikle memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Beklemek zorunda kalmadım ve fiyatlar da uygun oldu. Tavsiye ederim.

2023-10-09 Zeynep

Alev Makina San. ve Tic.Ltd.Sti. atmosferi çok güzeldi. İşletme temiz ve düzenli. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti. Personel profesyonel ve yardımseverdi. Fiyatlar da makuldü. Memnun kaldım.

2023-10-14 Mustafa

İşletmeyle ilgili ilk izlenimim olumlu oldu. İşletme temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Personel yardımcı ve anlayışlıydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da genel olarak memnun kaldım.

2023-10-19 Elif

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'de geçirdiğim zaman harikaydı. İşletme atmosferi keyifli ve rahattı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar da makuldü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-24 Murat

Alev Makina San. ve Tic.Ltd.Sti. işletmesinde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. İşletmenin atmosferi sıcak ve davetkardı. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Fiyatlar da uygunydu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Aysel

İşletmeyi ziyaret ettiğim ilk anda olumlu bir izlenim edindim. Temiz ve düzenli bir işletme. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Fiyatlar da uygunydu. Memnun kaldım.

2023-11-03 Hasan

Talaşlı İmalat Yapan İşletme oldukça güzel bir deneyimdi. İşletme temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Personel samimi ve yardımseverdi. Fiyatlar da uygunydu. Tavsiye ederim.

2023-11-08 Emine

Alev Makina San. ve Tic.Ltd.Sti.'yi ziyaret ettiğim için çok memnunum. İşletme atmosferi çok hoştu. Ürünlerin kalitesi harikaydı. Personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-13 Cem

İşletmeyle ilgili ilk izlenimim olumlu oldu. İşletme temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Personel samimi ve profesyoneldi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da hizmetin kalitesi buna değer. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Alev Makina San. ve Tic.Ltd.Sti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?