Adıyaman Giyim Fuarı yorumlar

Adıyaman Giyim Fuarı yakın Şok, 215. Sokak, Hocaömer Mahallesi, Adıyaman, Adıyaman, Southeastern Anatolia Region, 02290

  • Adres: Hocaömer, 215. Sk., 02100 Adıyaman Merkez/Adıyaman, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.762832, 38.2763009

Adıyaman Giyim Fuarı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Adıyaman Giyim Fuarı yorumlar
2023-09-20 Emir

Adıyaman Giyim Fuarı'na birkaç kez gittim ve her seferinde güzel ürünler buldum. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldu. Çalışanlar her zaman yardımcı oldular ve benimle ilgilendiler. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-09-20 Zeynep

Adıyaman Giyim Fuarı'nda bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapma imkanı vardı. Personel çok nazikti ve hizmetleri hızlıydı. Ürünlerin kalitesi ise beklentilerimi karşıladı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-20 Cem

Adıyaman Giyim Fuarı'ndaki deneyimim oldukça olumlu oldu. Mağazanın ilk izlenimi çok güzeldi ve atmosfer harikaydı. Ürünlerin kalitesi beni şaşırttı ve fiyatları da uygun olduğunu düşünüyorum. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hizmetleri çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-05 Ayşe

Adıyaman Giyim Fuarı'nda beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Fiyatları da uygundu. Mağazanın atmosferi çok hoştu ve dekorasyonu da tavsiye ederim. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-10 Mehmet

Adıyaman Giyim Fuarı'na gitmek için beklentilerim yüksekti ve bu beklentilerimi karşıladılar. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygundu. Çalışanlar nazik ve yardımcı oldular. Mağazanın atmosferi çok hoştu ve genel olarak memnun kaldım.

2023-10-20 Ali

Adıyaman Giyim Fuarı'nda aldığım ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldu. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hizmetleri hızlıydı. Bekleme süresi kısa olduğu için memnun kaldım. Mağazanın atmosferi de hoştu.

2023-11-09 Görkem

Adıyaman Giyim Fuarı'nda hizmet oldukça hızlıydı ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Ancak fiyatları biraz pahalıydı. Personel de yardımcı oldu. Mağazanın atmosferi hoştu.

2023-11-14 Nazlı

Adıyaman Giyim Fuarı'na ilk kez gittim ve deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygundu. Çalışanlar nazik ve yardımcı oldular. Mağazanın atmosferi hoştu ve genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Adıyaman Giyim Fuarı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?