ADA SÜNNET KLİNİĞİ, Op. Dr. Deniz ABDULLAHOĞLU yorumlar

ADA SÜNNET KLİNİĞİ, Op. Dr. Deniz ABDULLAHOĞLU yakın Türkmen Mahallesi, Kuşadası, Aydın, Aegean Region, 09400

  • Enlem, Boylam: 37.878568, 27.2689335

ADA SÜNNET KLİNİĞİ, Op. Dr. Deniz ABDULLAHOĞLU, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ADA SÜNNET KLİNİĞİ, Op. Dr. Deniz ABDULLAHOĞLU yorumlar

Denis is the best doctor we met here. He really helped us as foreigners in difficult situations. It was really present of universal that we met him here. Professional and also great person

First of all, I would like to point out that before your job, I would like to thank you very much for your interest in your communication with my son. we trusted Deniz Bey is the only person to go to in Kuşadası in summary ????

I am glad that we have fallen for you, my son loved a doctor for the first time ???? you explained everything from the beginning to the smallest detail and informed us, there was no question mark in our minds, you treated a wrongly performed c …

2023-09-26 Deniz Bey

Denis is the best doctor we met here. He really helped us as foreigners in difficult situations. It was really present of universal that we met him here. Professional and also great person;

2023-09-26 Deniz Bey

First of all, I would like to point out that before your job, I would like to thank you very much for your interest in your communication with my son. we trusted Deniz Bey is the only person to go to in Kuşadası in summary ???? More;

2023-09-26 Deniz Bey

I am glad that we have fallen for you, my son loved a doctor for the first time ???? you explained everything from the beginning to the smallest detail and informed us, there was no question mark in our minds, you treated a wrongly performed c …

2023-09-30 Ayşe

Denis Hocam gerçekten ihtiyacımız olduğu zor durumlarda yabancı olarak bize çok yardımcı oldu. Onunla burada tanışmış olmak gerçekten evrensel bir hediye oldu. Profesyonel ve harika bir insan.

2023-09-30 Fatma

Öncelikle, işinize başlamadan önce oğlunuzla iletişiminizde gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür etmek isterim. Kuşadası'na gidecek tek kişinin Deniz Bey olduğunu güvenle söyleyebiliriz. Özetle ????

2023-09-30 Canan

Size düştüğümüze sevindim, oğlum ilk kez bir doktoru sevdi ???? her şeyi baştan en küçük ayrıntısına kadar açıkladınız ve bizi bilgilendirdiniz, aklımızdaki herhangi bir soru işareti yoktu, yanlış yapılan bir müdahaleyi düzelttiniz...

2023-10-22 Emel

Deniz Bey gerçekten çok yardımcı oldu. Çok sabırlı ve anlayışlı bir doktor. Tedavi sürecinin her adımını açıklayarak bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Mehmet

Deniz Hocam, oğlumun ameliyat sürecinde bize çok destek oldu. İyi bir iletişim kurdu ve detaylı bilgilendirmeler yaptı. Hem ilgisi hem de uzmanlığı için teşekkür ederim.

2023-10-22 Ayşe

Deniz Bey'in yol gösterici ve rahatlatıcı tavrı sayesinde çocuğumuzun cerrahi müdahalesi sorunsuz geçti. Kendisiyle iletişimimiz çok iyiydi ve her anlamda güvendik. İyi ki tanıdık.

2023-11-06 Hasan

Deniz Bey'e oğlumuzun sorunları için başvurduk ve çok memnun kaldık. Hem uzmanlığı hem de iletişim becerileri sayesinde rahatladık. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-11-11 Fatma

Deniz Hocam'a oğlumun sünnet işlemi için başvurduk ve çok memnun kaldık. Her adımı detaylı bir şekilde anlattı ve güvende hissetmemizi sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Ali

Deniz Bey, oğlumuzun ameliyattan önce ve sonra bize detaylı bilgi verdi. İyi bir şekilde yönlendirdi ve tüm sorularımıza cevap verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-11-21 Esra

Deniz Hocam, oğlumuzun sünnet işlemini gerçekleştirdi. Hem işinde uzman hem de insan ilişkileri konusunda başarılı bir doktor. Çok memnun kaldık.

2023-11-26 Ahmet

Deniz Bey, çocuğumuzun ameliyat sürecinde bize çok yardımcı oldu. İyi bir iletişim kurdu ve her adımı açıklayarak bizi rahatlattı. Teşekkür ederim.

2023-12-01 Sevgi

Deniz Hocam'a oğlumun sünnet ameliyatı için başvurduk. Kendisiyle iletişimimiz çok iyiydi ve süreç boyunca her konuda bize yardımcı oldu. Teşekkürler.

2023-12-06 Eren

Deniz Bey gerçekten alanında uzman ve ilgili bir doktor. Oğlumuzun ameliyat sürecinde bize çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-12-11 Gizem

Deniz Hocam'a oğlumuzun sünnet işlemi için başvurduk ve çok memnun kaldık. Kendisi çok ilgili ve bilgilendirici bir şekilde işlemi gerçekleştirdi. Tavsiye ederim.

2023-12-16 Yasin

Deniz Bey gerçekten başarılı bir doktor. İlgisi ve bilgisi sayesinde oğlumuzun ameliyat süreci sorunsuz geçti. Kendisine teşekkür ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ADA SÜNNET KLİNİĞİ, Op. Dr. Deniz ABDULLAHOĞLU?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?