Köklem Uyghur restaurant yorumlar

Köklem Uyghur restaurant yakın Paşa Döner, Börekçi Veli Sokağı, Şehremini Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34104

  • Adres: Şehremini, Börekçi Veli Sk. No6 D:C, 34104 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 586 76 15
  • Enlem, Boylam: 41.0156969, 28.9315673

Köklem Uyghur restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Köklem Uyghur restaurant yorumlar

I took my family to this wonderful mom and pop restaurant today and it was a good choice. It is slightly hidden and you gotta look downwards in a basement for it, but don't be discouraged bc their food is totally worth it. They brought us … Daha fazla

Yemekler lezzetli, porsiyonlar doyurucu, bol malzemeli corbalar bile ana yemek gibi. Uygur restaurantlarinda klasik uygulama olarak masaya oturur oturmaz termos ile cay getiriliyor. Mekana cadde den 3-4 basamak inilerek giriliyor. Arabayla … Daha fazla

Yediğim en en en güzel yemeklerden. Ben özel erişte kavurmasını tercih ediyorum. 65tl fiyatı. Ama o lezzete değer kesinlikle. Servis biraz daha hızlı olabilir. mekan yenilenmiş ve bu çok daha iyi olmuş. Kesinlikle denemelisiniz :) Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Bugün ailemi bu harika küçük işletmeye götürdüm ve iyi bir seçim oldu. Biraz gizli ve aşağılara bakmanız gerekebilir, ama yiyecekleri kesinlikle buna değer. Bize getirdikleri...

2023-09-21 Mehmet

Yemekler lezzetli, porsiyonlar doyurucu, bol malzemeli çorbalar bile ana yemek gibi. Uygur restoranlarında klasik uygulama olarak masaya oturur oturmaz termos ile çay getiriliyor. Mekana cadde...

2023-09-21 Emine

Yediğim en en en güzel yemeklerden. Ben özel erişte kavurmasını tercih ediyorum. 65tl fiyatı. Ama o lezzete değer kesinlikle. Servis biraz daha hızlı olabilir. mekan yenilenmiş ve bu çok daha iyi olmuş. Kesinlikle denemelisiniz :)

2023-10-06 Ali

Çok güzel bir restoran, tam kıvamında hazırlanmış Uygur yemekleri ile karşılaştık. Yemeklerin yanında sunulan ayran ise tamamen Uygur tarzında yapılmış. Atmosfer ve hizmet gayet güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Fahriye

Mükemmel Uygur yemeklerini yiyebileceğiniz bir yer. Yemeklerin her biri oldukça lezzetli ve iyi pişmiş. Servis de hızlı ve nazik. Tam anlamıyla memnun kaldım. Tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-16 Ahmet

Bu restorana ailemle birlikte gittik ve gerçekten güzel bir deneyim oldu. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar doyurucuydu. Atmosfer sıcak ve samimi, personel de yardımseverdi. Bir daha ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-21 Fatma

Bu restoran sadece gizlilik, lezzet ve fiyat değil, aynı zamanda mükemmel hizmet sunuyor. Çalışanlar çok dostça ve profesyonel. Yemekler taze ve lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Mustafa

Köklem Uygur restoranına ailemle gittim ve harika bir deneyim yaşadık. Yemekler mükemmeldi, özellikle özel erişte kavurması. Servis biraz yavaştı, ama o lezzetlere değer.

2023-10-31 Hatice

Çin restoranı Köklem'e geçen hafta arkadaşlarımla gittik ve çok memnun kaldık. Yemekler lezzetli ve fiyatlar da makuldü. Hizmet de oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-05 Hüseyin

Gerçekten lezzetli Uygur yemeklerini burada bulabilirsiniz. Yemeklerin hepsi güzelce hazırlanmıştı ve tadı harikaydı. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Elif

Bu restoranda harika lezzetler denedik. Yemekler taze ve lezzetliydi. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-15 Merve

Köklem Uygur restoranına ailemle birlikte gittim ve çok memnun kaldık. Yemekler lezzetli ve fiyatlar uygun. Servis biraz yavaştı, ama personel çok nazikti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Köklem Uyghur restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?