Aşbaz et lokantası yorumlar

Aşbaz et lokantası yakın 26, Eflatun Caddesi, Gültepe Mahallesi, Batman Merkez, Batman, Southeastern Anatolia Region, 72100

  • Adres: Gültepe, Eflatun Cd., 72070 Batman Merkez/Batman, Türkiye
  • Telefon: +90 488 213 38 28
  • Web sitesi: dogununnabzi.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.9153186, 41.1359752

Aşbaz et lokantası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Aşbaz et lokantası yorumlar

Batman gezimizde özellikle kemikli olarak adlandırılan yöreye ait yemeği tadabilmek amacıyla bulduğumuz lokanta Mekan modern nezih, büyük ve temiz, üst katıda var.konumu güzel otopark olarak … Daha fazla

Adana’dan geliyorduk yoldan geçişte konum üzerinde denk geldik, iftar saatini geçmişti ve harika bir masa tesadüfen hazırdı direk oturup yedik. Harika lezzetti ve en çok keyif aldığımız ise ÇORBA oldu, kasa’da beyefendiye beğendiğimizi söyledik Hakim usta’yı çağırdı bizzat tebrik ettik. Güleryüzlü bir işletme tavsiye ediyorum.

Mekan çok sıcaktı terlemekten yemeğe odaklanmadim Yemekler fena değil ama tabi Batman'da çömçe ayarında değil Fiyatlar da fena değildi Daha fazla

2023-09-20 Ebru

Batman gezimizde özellikle kemikli olarak adlandırılan yöreye ait yemeği tadabilmek amacıyla bulduğumuz lokanta. Mekan modern nezih, büyük ve temiz, üst katı da var. Konumu güzel otopark olarak rahatlık sağlıyor. Yemekler lezzetli ve fiyatlar da uygun.

2023-09-20 Ayşe

Adana’dan geliyorduk yoldan geçişte konum üzerinde denk geldik, iftar saatini geçmişti ve harika bir masa tesadüfen hazırdı direk oturup yedik. Harika lezzetti ve en çok keyif aldığımız ise çorba oldu, kasada beyefendiye beğendiğimizi söyledik. Hakim Usta'yı çağırdı bizzat tebrik ettik. Güleryüzlü bir işletme, tavsiye ediyorum.

2023-10-05 Ahmet

Lokanta kalabalıktı ama hızlı bir şekilde yer bulduk. Personel çok ilgiliydi ve siparişlerimizi çabuk aldılar. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar doyurucuydu. Fiyatlar da gayet makul. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-10 Fatma

Yerel yemekleri tatmak için burayı tercih ettik. Yemekler gerçekten güzeldi. Özellikle et yemekleri oldukça lezzetliydi. Mekan da temiz ve rahattı. Fiyatlar da uygun. Tek dezavantajı park yeri bulmakta biraz zorlanmamız oldu.

2023-10-15 Ali

Mekanın dekorasyonu çok güzel ve modern. Yemekler lezzetli. Fiyatlar da uygun. Personel güleryüzlü ve misafirperverdi. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-25 Aylin

Lokanta oldukça hijyenik ve temiz bir ortama sahip. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar da doyurucuydu. Fiyatlar da uygun. Personel de güleryüzlü ve ilgiliydi. Memnun kaldığım bir deneyim oldu.

2023-10-30 Nazlı

Yemekler güzeldi ancak fiyatlar biraz pahalıydı. Yine de kaliteli ve lezzetli bir yemek deneyimi yaşadım. Personel de ilgiliydi.

2023-11-04 Can

Lokanta oldukça büyük ve temiz bir yer. Yemekler lezzetli ve çeşitliydi. Fiyatlar da uygun. Tek sorun, masa bulma konusunda biraz sıkıntı yaşanması oldu.

2023-11-09 Gizem

Lokanta atmosferi çok güzel ve şık. Yemekler de bu atmosfere uygun bir şekilde lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-14 Burak

Yemekleri taze ve lezzetliydi. Servis hızlı ve efendi. Mekanın temizliği de iyi. Fiyatlar da uygun. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Aşbaz et lokantası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?