Arts & Crafts Cappadocia yorumlar

Arts & Crafts Cappadocia yakın Hanzade Suites, 7, Ali Çavuş Sokak, Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50180

  • Adres: Ali Çavuş Sk. No:2, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 533 284 99 63
  • Enlem, Boylam: 38.641301, 34.8292278

Arts & Crafts Cappadocia, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Arts & Crafts Cappadocia yorumlar

It is our first time here in turkey and we happened to walk into this rug store just to take a look. We had an incredible experience and went home with beautiful authentic rugs! No one can beat the amazing customer service we had. Definitely recommend supporting this wonderful family run business!!!

Went there initially to look at carpets and then went to the other rug stores nearby in goreme. After a terrible experience with a nearby store that was more interested in selling Instagram experiences, we came back and purchased a … Daha fazla

I had a great experience shopping here. I was on a mission to find a lobar pillow. I found the perfect one, from so many beautiful choices. I did not feel pressured into buying and felt that the prices were very fair! Highly recommend! Daha fazla

2023-09-24 Deniz

Türkiye'ye ilk defa geldik ve bu halı mağazasına sadece bir göz atmak için girdik. İnanılmaz bir deneyim yaşadık ve güzel otantik halılarla eve döndük! Harika müşteri hizmetini kimse geçemez. Bu harika aile işletmesine destek vermeyi kesinlikle tavsiye ediyoruz!!!

2023-09-24 Dilara

İlk başta halılara bakmak için gittik ve sonrasında göreme'deki diğer halı mağazalarına gittik. Yakındaki bir mağazada Instagram deneyimini satmaktan daha çok ilgilenen korkunç bir deneyimden sonra geri döndük ve satın aldık.

2023-09-24 Emre

Burada alışveriş yapmak harika bir deneyim yaşadım. Bir lobar yastığı bulmak için bir göreve çıktım. Birçok güzel seçenek arasından mükemmel bir tane buldum. Zorla satın almaya yönlendirilmediğimi hissettim ve fiyatların çok adil olduğunu düşündüm! Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-09 Ayşe

Bu dükkana başvurmadan önce başkalarının yorumlarını okudum ve herkesin söylediği gibi ben de harika bir deneyim yaşadım. Şaşırtıcı müşteri hizmetini ve güzel ürünleri takdir ediyoruz. Kesinlikle geri geleceğim!

2023-10-14 Burak

Birkaç arkadaşımızla beraber bu mağazaya gittik ve bir dizi şal aldık. Çalışanlar çok misafirperver ve yardımseverdi. Ürünler kaliteliydi ve onlara adil bir fiyat ödedik. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

2023-10-19 Ebru

Harika bir alışveriş deneyimi! Burada birçok el yapımı takı ve süs eşyası bulduk. Çalışanlar çok dostane ve yardımcı oldular. Özellikle hediye olarak harika bir seçenek!

2023-10-24 Ali

Çok güzel bir mağazaydı. Çalışanlar çok bilgili ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesine çok etkilendik ve iyi bir fiyata aldık. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz!

2023-10-29 Ceyda

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu mağazayı ziyaret ettim ve harika bir zaman geçirdim. Ürünlerin kalitesi gerçekten muhteşem ve fiyatlar oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-03 Can

Koleksiyon Eşyaları Mağazası'nda harika bir alışveriş deneyimi yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve süper yardımcı personel vardı. Kesinlikle geri geleceğim!

2023-11-08 Gamze

Bu mağazaya sadece bir göz atmak için girdim, ama sonunda birkaç güzel takı aldım. Personel çok yardımcı oldu ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-11-13 Eren

Çok şık bir mağaza! Ürünlerin kalitesine hayran kaldım ve personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-11-18 Feyza

Koleksiyon Eşyaları Mağazası'nda mükemmel bir alışveriş deneyimi yaşadım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve personel çok nazikti. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Arts & Crafts Cappadocia?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?