AB BALIK SEA FOOD yorumlar

AB BALIK SEA FOOD yakın 508. Sokak, Kuşkavağı Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07070

  • Adres: Kuşkavağı, Akdeniz Blv. No:148 D:2, 07070 Konyaaltı/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 332 17 66
  • Web sitesi: abbalik.com
  • Enlem, Boylam: 36.8666541, 30.6456452

AB BALIK SEA FOOD, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AB BALIK SEA FOOD yorumlar

Bu harika balık restoranında yemek yemek gerçekten unutulmaz bir deneyimdi! Lezzetli ve taptaze deniz ürünleri, özenle hazırlanmış yemekler ve mükemmel hizmet ile karşılaştık. Menüdeki çeşitlilik, damak zevkimize uygun seçenekler sunuyordu … Daha fazla

Super friendly staff, helped me pick out a nice sea bass, pictured in the review. All the sides were delicious, the owner is a super friendly and welcoming guy with a big smile on his face always. Try it! Daha fazla

I have travelled everywhere in the world on business and attended five stars hotels and restaurants. I can say this is the best food I have ever eaten in my entire life. It is superb. The quality of the seafood is above and beyond any … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Bu harika balık restoranında yemek yemek gerçekten unutulmaz bir deneyimdi! Lezzetli ve taptaze deniz ürünleri, özenle hazırlanmış yemekler ve mükemmel hizmet ile karşılaştık. Menüdeki çeşitlilik, damak zevkimize uygun seçenekler sunuyordu.

2023-09-20 Mehmet

Super friendly staff, helped me pick out a nice sea bass, pictured in the review. All the sides were delicious, the owner is a super friendly and welcoming guy with a big smile on his face always. Try it!

2023-09-20 Ahmet

I have travelled everywhere in the world on business and attended five stars hotels and restaurants. I can say this is the best food I have ever eaten in my entire life. It is superb. The quality of the seafood is above and beyond any.

2023-10-05 Fatma

Harika bir deniz manzarası eşliğinde çok lezzetli bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Deniz ürünleri taze ve lezzetliydi. Personel çok misafirperver ve yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Ali

Harika bir mekan! Atmosfer çok güzel, personele 5 yıldız veriyorum. Yemekler lezzetli ve kaliteli. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-15 Ayşe

Yemekler çok lezzetliydi. Özellikle ızgara levrek tavsiye ederim. Personel güler yüzlü ve ilgili. Fiyatlar da gayet makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-20 Osman

Restoranın dekorasyonu çok şık ve modern. Yemekler taze ve lezzetli. Servis hızlı ve güler yüzlü. Memnun kaldık.

2023-10-25 Selin

Burası favori balık restoranım! Yemekler her zaman taze ve lezzetli. Personel çok profesyonel ve misafirperver. Fiyatlar da uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-04 Feyza

Burada balık yemek gerçekten bir zevk! Kaliteli ve taze deniz ürünleri sunuyorlar. Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Cem

Burası harika bir balık restoranı! Yemekler taze, lezzetli ve güzel sunumlu. Servis harika ve personel çok zeki. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-14 Hülya

Bu restoranı çok beğendik! Yemekler lezzetli ve özenle hazırlanmıştı. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı servis yaptı. Mekan temiz ve şık. Kesinlikle öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AB BALIK SEA FOOD?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?