Zücder Züccaciyeciler Derneği yorumlar

Zücder Züccaciyeciler Derneği yakın Bank Asya, 2416. Sokak, İSTOÇ, Mahmutbey Mahallesi, Bağcılar, Istanbul, Marmara Region, 34218

  • Adres: Mahmutbey Mahallesi,İstoç Ticaret Merkezi, Öksüzoğulları Plaza, 34218 Bağcılar, Türkiye
  • Telefon: +90 212 243 62 00
  • Web sitesi: zucder.org.tr
  • Enlem, Boylam: 41.065722, 28.8314477

Zücder Züccaciyeciler Derneği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Zücder Züccaciyeciler Derneği yorumlar
2023-09-26 Mehmet

Zücder Derneği'nde oldukça keyifli bir deneyim yaşadım. Fiyatlar uygun ve kalite beklentilerimi karşıladı. Personel, ilgili ve güler yüzlüydü. Tesisler temiz ve düzenliydi. Tavsiye ederim.

2023-09-26 Fatma

Zücder Züccaciyeciler Derneği'ne gittiğimde hoş bir karşılama ile karşılaştım. Hizmet kalitesi çok iyiydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve çeşitlilik de iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve ilgilendi. Genel deneyimim oldukça olumluydu.

2023-10-16 Zeynep

Züccaciyeciler Derneği oldukça güzel bir yer. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi çok iyi. Ortam ve dekorasyon oldukça hoş. Personel ilgili ve yardımcı. Genel deneyimim olumlu oldu. Tavsiye ederim.

2023-10-26 Hakan

Zücder Derneği'ne gittiğimde beklemem gerekti ve rezervasyon yapma imkanı yoktu. Fakat fiyatlar oldukça uygun ve hizmet kalitesi yeterliydi. Ortam ve dekorasyon da hoştu. İlk izlenimim oldukça olumluydu. Personel ilgili ve yardımcıydı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Genel deneyimim memnuniyet vericiydi.

2023-10-31 Emine

Züccaciyeciler Derneği'ndeki deneyimim oldukça keyifliydi. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi beklentilerimin üzerindeydi. Ortam ve dekorasyon da hoştu. Personel ilgili ve yardımcıydı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-11-05 Ahmet

Dernekte beklemem gerekti ve rezervasyon yapma imkanı yoktu. Ancak fiyatlar oldukça uygun ve hizmet kalitesi tatmin ediciydi. Ortam ve dekorasyon güzeldi. İlk izlenimim olumlu oldu. Genel deneyimim beklentilerimi karşıladı.

2023-11-15 Murat

Züccaciyeciler Derneği'ni çok sevdim. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi yeterli. Ortam ve dekorasyon da oldukça hoştu. Personel ilgili ve yardımcı oldu. Genel deneyimim olumlu oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Büşra

Züccaciyeciler Derneği'nde güzel bir deneyim yaşadım. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi tatmin ediciydi. Ortam ve dekorasyon da hoştu. Personel ilgili ve yardımcıydı. Genel deneyimim memnuniyet verici oldu. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Zücder Züccaciyeciler Derneği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?