Zeybekler Sarrafiye yorumlar

Zeybekler Sarrafiye yakın Doğu Gazi Bulvarı, Hasanefendi-Ramazan Paşa Mah., Hasanefendi - Ramazan Paşa Mahallesi, Efeler, Aydın, Aegean Region, 09110

  • Adres: Hasanefendi-ramazan Paşa, Doğu Gazi Blv. 3/A, 09100 Aydın Merkez/Aydın, Türkiye
  • Telefon: +90 256 213 53 74
  • Enlem, Boylam: 37.8500221, 27.8441049

Zeybekler Sarrafiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Zeybekler Sarrafiye yorumlar

Güvenilir ve güler yüzlü hizmet biz çok memnunuz tavsiye ederim...

2023-09-20 Ayşe

Güvenilir ve güler yüzlü hizmet, çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Ahmet

Zeybekler Sarrafiye Sarraf'ta alışveriş yapmak benim için harika bir deneyim oldu. Personel çok yardımcı oldu ve hizmetleri çok güvenilir. İlk izlenimim çok olumlu ve atmosfer çok sıcak ve davetkar. Ürünlerin kalitesi çok iyi. Kesinlikle fiyatına değer. Ambiyans ve dekor da çok güzel. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmak da kolay. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Fatma

Zeybekler Sarrafiye Sarraf'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve güler yüzlü hizmet verdiler. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makuldu. Atmosfer çok hoş ve dükkanın dekorasyonu da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-05 Mehmet

Zeybekler Sarrafiye Sarraf'ta hizmet kalitesi mükemmel. Çalışanlar profesyonel ve yardımsever. Hem ürünlerin kalitesi hem de fiyatlar çok iyi. Dükkanın atmosferi çok sıcak ve hoş. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Özge

Zeybekler Sarrafiye Sarraf'tan alışveriş yaparken çok güler yüzlü bir hizmet aldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve beni güvende hissettirdiler. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Dükkanın atmosferi çok hoş ve dekorasyonu da çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Emre

Zeybekler Sarrafiye Sarraf müşteri hizmetleri gerçekten mükemmel. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Dükkanın atmosferi sıcak ve davetkar. Kesinlikle fiyatına değer. Tavsiye ederim.

2023-10-20 Gökçe

Zeybekler Sarrafiye Sarraf'a ilk defa gittim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve güler yüzlü hizmet verdiler. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Dükkanın atmosferi çok hoş ve dekorasyonu da çok güzeldi. Tavsiye ederim.

2023-10-25 Can

Zeybekler Sarrafiye Sarraf'ta aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar çok güler yüzlü ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makul seviyede. Dükkanın atmosferi çok sıcak ve davetkar. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Zeynep

Zeybekler Sarrafiye Sarraf'ta verilen hizmetler gerçekten güvenilir. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Dükkanın atmosferi çok hoş ve dekorasyonu da çok güzeldi. Alışveriş yapmak için kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-04 Deniz

Zeybekler Sarrafiye Sarraf'ta alışveriş yapmak için gittiğimde çok güzel bir hizmet aldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hizmetleri güvenilir. İlk izlenimim çok olumlu ve atmosfer çok sıcak. Ürünlerin kalitesi çok iyi. Fiyatına değer. Ambiyans ve dekor da çok güzel. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Tavsiye ederim.

2023-11-09 Kerem

Zeybekler Sarrafiye Sarraf'ta alışveriş yaparken çok güler yüzlü ve güvenilir bir hizmet aldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve benimle ilgilendiler. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da uygun. Dükkanın atmosferi çok hoş ve dekorasyonu da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-14 Ebru

Zeybekler Sarrafiye Sarraf'ta hizmet kalitesi çok yüksek. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da makul seviyede. Dükkanın atmosferi çok sıcak ve davetkar. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmak da kolay. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Zeybekler Sarrafiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?