Yurt Dışı Emlak yorumlar

Yurt Dışı Emlak yakın Istanbul Taksim Square, Tarlabaşı Bulvarı, Şehit Muhtar, Gümüşsuyu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region

  • Adres: Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. No.19 Kat.3, 34437 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 253 33 50
  • Web sitesi: yurtdisiemlak.com
  • Enlem, Boylam: 41.038776, 28.985626

Yurt Dışı Emlak, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yurt Dışı Emlak yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Yurt Dışı Emlak Emlak Yönetim Şirketi, hem Türkiye'de hem de yurt dışında mülklerin yönetimi konusunda harika bir iş çıkarıyor. Kendi kişisel deneyimime dayanarak, şirketin profesyonel ve güvenilir olduğunu söyleyebilirim. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldular ve sorularıma hızlı bir şekilde yanıt verdiler. Ayrıca, gayrimenkullerinin kalitesi beni etkiledi. Çok memnunum ve şirketi herkese tavsiye ederim.

2023-09-28 Fatma

Yurt Dışı Emlak Emlak Yönetim Şirketi, mülklerin yönetimi konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir şirket. Hizmetleri ve müşteri hizmetleri kesinlikle beklentilerimi aştı. Personel çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorunum olduğunda hızlı bir şekilde çözüm buldular. Mülklerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da makul. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-18 Esra

Yurt Dışı Emlak Emlak Yönetim Şirketi, mülklerin yönetimi konusunda harika bir iş çıkardı. Çalışanlar çok profesyoneldi ve herhangi bir sorun olduğunda hızlı bir şekilde yanıt verdiler. Yurt dışında bir ev satın almakla ilgili her türlü soruyu yanıtladılar. Çok memnun kaldım ve şirketi herkese tavsiye ederim.

2023-10-28 Zeynep

Yurt Dışı Emlak Emlak Yönetim Şirketi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar süper yardımcı oldular ve mülkle ilgili tüm sorularımı cevapladılar. Ayrıca, mülklerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da çok makul. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-02 Cem

Yurt Dışı Emlak Emlak Yönetim Şirketi hizmetinden oldukça memnun kaldım. Müşteri hizmetleri cana yakın ve hızlı. Mülklerin kalitesi de beklediğim gibi harikaydı. Fiyauları da makul düzeydeydi. Genel olarak, harika bir deneyim yaşadım ve şirketi herkese tavsiye ederim.

2023-11-12 Kemal

Yurt Dışı Emlak Emlak Yönetim Şirketi, mülklerin yönetimi konusunda mükemmel bir iş çıkarıyor. Müşteri hizmetleri harika ve çalışanlar son derece yardımcı. Mülklerin kalitesi de çok yüksek. Fiyatlar da makul düzeyde. Şirketi kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Derya

Yurt Dışı Emlak Emlak Yönetim Şirketi'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyoneldi ve herhangi bir sorunum olduğunda hızlı bir şekilde çözüm buldular. Mülklerin kalitesi de yüksekti ve fiyatlar da makul. Şiddetle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yurt Dışı Emlak?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?