YÜKSELİŞ MADENCİLİK yorumlar

YÜKSELİŞ MADENCİLİK yakın Boyalılar, Akhisar, Manisa, Aegean Region

  • Adres: Harmandalı, 45200 Akhisar/Manisa, Türkiye
  • Telefon: +90 236 459 11 70
  • Web sitesi: wwww.yukselistasocagi.com
  • Enlem, Boylam: 38.8450425, 27.8887468

YÜKSELİŞ MADENCİLİK, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
YÜKSELİŞ MADENCİLİK yorumlar
2023-09-29 Ayşe

Yükseliş Madencilik Şirketi'nden çok memnun kaldım. Personel son derece yardımsever ve profesyonel. Hizmet kalitesi oldukça yüksek ve paranızın karşılığını alıyorsunuz. Genel deneyimim olumlu ve atmosfer hoştu.

2023-09-29 Ahmet

Yükseliş Madencilik Şirketi'ne ilk gittiğimde, personel cana yakın ve yardımcı oldu. Atmosfer sakin ve hoştu. Hizmet kalitesi iyiydi ve paranızın karşılığını alıyorsunuz. Overall, iyi bir deneyim oldu.

2023-09-29 Mehmet

Yükseliş Madencilik Şirketi'ndeki personel oldukça profesyonel ve yardımsever. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Bekleme süremiz kısaydı ve rezervasyon yaptırmıştık. Paranızın karşılığını alabileceğiniz güvenilir bir şirket.

2023-10-14 Fatma

Yükseliş Madencilik Şirketi'ne gittiğimde personel çok yardımcı oldu ve ilgiliydi. Bekleme süremiz kısacık oldu ve rezervasyonumuzu yapmıştık. Hizmet kalitesi iyi ve atmosfer oldukça hoştu. Paranıza değecek bir deneyim yaşarsınız.

2023-10-19 Murat

Yükseliş Madencilik Şirketi'ndeki personel oldukça profesyonel ve yardımsever. İlk izlenimimiz olumlu ve atmosfer hoştu. Hizmet kalitesi iyiydi ve paranızın karşılığını alabiliyorsunuz. Genel deneyimimiz olumlu.

2023-10-24 Aslı

Yükseliş Madencilik Şirketi'ni ziyaret ettiğimde personel çok yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Atmosfer oldukça rahatlatıcıydı ve beklememiz kısa sürdü. Hizmet kalitesi yüksekti ve paranızın karşılığını alıyorsunuz.

2023-10-29 Ali

Yükseliş Madencilik Şirketi'ne ilk gittiğimde personel son derece yardımsever ve ilgiliydi. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti ve paranızın karşılığını alabileceğiniz bir şirket. Overall deneyimimiz iyiydi.

2023-11-03 Selin

Yükseliş Madencilik Şirketi'ndeki personel oldukça profesyonel ve yardımsever. İlk izlenimimiz olumlu ve atmosfer hoştu. Bekleme süremiz kısacık oldu ve rezervasyonumuzu yapmıştık. Hizmet kalitesi yüksekti.

2023-11-08 Emre

Yükseliş Madencilik Şirketi'ni ziyaret ettiğimde personel çok yardımcı oldu ve ilgiliydi. Hizmet kalitesi iyiydi ve paranızın karşılığını alıyorsunuz. Atmosfer rahatlatıcı ve overall bir deneyim sunuyor.

2023-11-13 Ceyda

Yükseliş Madencilik Şirketi'ndeki personel çok yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Bekleme süremiz kısaydı ve rezervasyon yaptırdık. Hizmet kalitesi iyiydi ve paranızın karşılığını alabileceğiniz bir şirket.

2023-11-18 Deniz

Yükseliş Madencilik Şirketi'ni ziyaret ettiğimde personel cana yakın ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi oldukça iyiydi ve paranızın karşılığını alabileceğiniz bir yer. Atmosfer rahattı ve genel deneyim olumlu.

2023-11-23 İpek

Yükseliş Madencilik Şirketi'ne gittiğimde personel çok yardımcı oldu ve ilgiliydi. Hizmet kalitesi iyiydi ve atmosfer rahatlatıcıydı. Bekleme süremiz de oldukça kısaydı. Parasının karşılığını alacağınız bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? YÜKSELİŞ MADENCİLİK?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?