Yılmaz Oto Boya yorumlar

Yılmaz Oto Boya yakın İsmetpaşa, Niksar, Tokat, Black Sea Region, 60600

  • Adres: Niksar Sanayi Sitesi 16. Blok D:387, Niksar Merkez, Niksar, Tokat, Türkiye
  • Telefon: +90 535 272 67 19
  • Enlem, Boylam: 40.5905451, 36.953613

Yılmaz Oto Boya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yılmaz Oto Boya yorumlar
2023-09-30 Emre

Yılmaz Oto Boya Oto Tamirhanesi gerçekten harika bir yer. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Ekip çok profesyonel ve yardımsever. Ürün ve hizmet kalitesi harika. Müşteri hizmeti ve personel mükemmel. Tesisler çok temiz ve düzenli. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım. Kesinlikle paranızın karşılığını alıyorsunuz.

2023-10-15 Fatma

Yılmaz Oto Boya Oto Tamirhanesi harika bir yer. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Personel çok yardımsever ve nazikti. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Müşteri hizmeti de çok iyi. Bekleme süresi kabul edilebilir seviyedeydi. Tesisler temiz ve düzenli. Genel olarak çok memnun kaldım ve kesinlikle paranızın karşılığını alıyorsunuz.

2023-10-25 Aysun

Yılmaz Oto Boya Oto Tamirhanesi iyi bir yer. İlk izlenimim olumlu oldu. Personel nazikti ve yardımcı oldular. Ürün ve hizmet kalitesi iyiydi. Müşteri hizmeti de iyi. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeydeydi ve rezervasyon yapma seçeneği vardı. Tesisler temiz ve düzenli. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-04 Gülay

Yılmaz Oto Boya Oto Tamirhanesi muhteşem bir yer. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Personel çok yardımsever ve nazikti. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Müşteri hizmeti de çok iyi. Bekleme süresi kabul edilebilir seviyedeydi. Tesisler temiz ve düzenli. Genel olarak çok memnun kaldım ve kesinlikle paranızın karşılığını alıyorsunuz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yılmaz Oto Boya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?