YILMAZ MAKİNE SAN. VE TİC. A. Ş. yorumlar

YILMAZ MAKİNE SAN. VE TİC. A. Ş. yakın Çerkeşli Mahallesi, Dilovası, Kocaeli Province, Marmara Region

  • Adres: 6. İMES Makine İhtisas OSB İMES 5 Bulvarı No: 17, 41455 Dilovası/Kocaeli, Türkiye
  • Telefon: +90 4444178
  • Web sitesi: yilmazmachine.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.8240525, 29.5698853

YILMAZ MAKİNE SAN. VE TİC. A. Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
YILMAZ MAKİNE SAN. VE TİC. A. Ş. yorumlar

Dünya standartlarında, sektörün öncüsü ve en yenilikcisi. PVC, Ahşap ve Aluminyum profil gönye kesim, çift kafa otomatik kesim konusunda çok başarılı makineleri yerli olarak üretmektedir. … Daha fazla

Keşke Sizin İşlerinizde Çalışsam Harika Bir İş Yeri %60 Ortopedik Engelliyim Ayaklarımdan 20 yıllık Çalışma geçmişim var şu Anda İşsizim

2023-09-30 Murat

Dünya standartlarında, sektörün öncüsü ve en yenilikçisi. PVC, Ahşap ve Aluminyum profil gönye kesim, çift kafa otomatik kesim konusunda çok başarılı makineleri yerli olarak üretmektedir.

2023-09-30 Emine

Keşke Sizin İşlerinizde Çalışsam Harika Bir İş Yeri %60 Ortopedik Engelliyim Ayaklarımdan 20 yıllık Çalışma geçmişim var şu Anda İşsizim

2023-10-20 Fatma

İşletmenin sahip olduğu makineler gerçekten kaliteli ve yenilikçi. Alüminyum profil kesimi için kullandıkları cihazlar oldukça hassas ve doğru sonuçlar veriyor. Bu nedenle üretimleri oldukça başarılı.

2023-10-30 Zeynep

İşletme personeli cana yakın ve yardımseverdir. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarlar ve ihtiyaçlarımıza hızlı bir şekilde yanıt verirler. Ayrıca, tesis temiz ve düzenlidir.

2023-11-04 Ali

İşletmenin bulunduğu lokasyon zor ulaşılabilir bir yerde olduğu için gelip gitmek oldukça zahmetli olabiliyor. Bunun dışında genel olarak hizmet kalitesi ve ürünlerin kalitesi oldukça iyidir.

2023-11-09 Gülsüm

İşletmedeki çalışanlar oldukça profesyonel ve bilgili. Sorduğum tüm sorulara net ve doğru cevaplar verdiler. Tesisin bulunduğu alanın büyük olması ve modern ekipmanlara sahip olması da olumlu bir izlenim bıraktı.

2023-11-14 Mehmet

İşletmedeki bekleyiş süresi oldukça kısadır. Yeterli personel sayısı ve etkili rezervasyon sistemi sayesinde hızlı bir şekilde hizmet alabiliyorsunuz. Ayrıca, tesisin atmosferi de oldukça sıcak ve davetkar.

2023-11-19 Aydan

İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. İşletmenin dış tasarımı modern ve şık bir şekilde dizayn edilmiş. İç mekanda da aynı kalitede dekorasyon ve ambiyans bulunuyor. Bu nedenle ziyaret ederken kendimi rahat hissettim.

2023-11-24 Selim

İşletmedeki ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksektir. Ahşap profil kesiminde kullandıkları makineler çok keskin ve doğru sonuçlar veriyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyleyebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? YILMAZ MAKİNE SAN. VE TİC. A. Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?