Yılmaz Elektrik ve İnş. San. Tic. A.Ş. Sakarya yorumlar

Yılmaz Elektrik ve İnş. San. Tic. A.Ş. Sakarya yakın Şht İlhan Aras Caddesi, Erenler Mahallesi, Erenler, Erenler, Sakarya, Marmara Region, 54200

  • Adres: Erenler, Yeşilyurt İnş. Yanı, Şht. İlhan Aras Cd., 54200 Erenler/Sakarya, Türkiye
  • Web sitesi: ye.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.744784, 30.4048206

Yılmaz Elektrik ve İnş. San. Tic. A.Ş. Sakarya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yılmaz Elektrik ve İnş. San. Tic. A.Ş. Sakarya yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketiyle çalışmaktan memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Elektrik hizmetleri konusunda çok deneyimli olduklarını gösterdiler. Genel deneyimim olumlu.

2023-09-28 Mehmet

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketiyle çalıştığım süre boyunca müşteri hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çalışanlar her zaman yardımcı oldular ve sorularıma hızlı bir şekilde cevap verdiler. Bekleme süresi kısadı ve rezervasyon yapmak da kolaydı.

2023-09-28 Fatma

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketiyle çalışmak benim için harika bir deneyimdi. Personel çok profesyonel ve işlerini hızlı ve etkili bir şekilde yapıyorlar. Tesisleri ve olanakları da çok iyiydi.

2023-10-13 Ali

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketiyle çalışmaktan hoşnut kaldım. Elektrik hizmetleri konusunda uzman olduklarını kanıtladılar ve beklemek zorunda kalmadım. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makuldu.

2023-10-18 Zeynep

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketiyle çalıştığım süre boyunca personel ve müşteri hizmetleri harika oldu. Her zaman naziklerdi ve sorularıma cevap vermek için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. İlk izlenimim çok olumluydu ve atmosfer çok hoştu.

2023-10-23 Mustafa

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketiyle çalışmaktan memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve fiyatlar da adilceydi. Personel her zaman yardımcı olmaya istekliydi ve beklemek zorunda kalmadım.

2023-10-28 Hatice

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketinin hizmetlerinden memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve işlerini hızlıca ve etkili bir şekilde yaptılar. İlk izlenimim olumlu ve atmosfer çok hoştu.

2023-11-02 Okan

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketiyle çalışmaktan çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri çok iyi ve personel her zaman yardımcı oldu. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak çok kolaydı.

2023-11-07 Elif

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketiyle çalıştığımda genel deneyimim olumlu oldu. Personel çok yardımsever ve profesyonel olduğunu gösterdi. Tesisler ve olanaklar da iyiydi.

2023-11-17 Zeynep

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketiyle çalışmak benim için büyük bir zevkti. Personel her zaman profesyonel ve yardımsever oldu. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da adildi.

2023-11-22 Ahmet

Yılmaz Elektrik ve İnşaat şirketiyle çalışmanın bir parçası olarak personel ve müşteri hizmetleri her zaman mükemmeldi. Çalışanlar her zaman yardımcı oldular ve sorularıma hızlı bir şekilde cevap verdiler. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yılmaz Elektrik ve İnş. San. Tic. A.Ş. Sakarya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?