Yıldız Çanta Reklam Promosyon yorumlar

Yıldız Çanta Reklam Promosyon yakın Mevlana Üst Geçit, Mevlana Mahallesi, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38040

  • Adres: Sanayi, Mustafa Kemal Paşa Cad. Kocasinan Çarşısı D:207, 38090 Kocasinan/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 352 231 01 80
  • Enlem, Boylam: 38.734639, 35.493508

Yıldız Çanta Reklam Promosyon, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yıldız Çanta Reklam Promosyon yorumlar
2023-10-02 Ayşe

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'da promosyon ürünleri tedarik ettim ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları da uygun. Hızlı bir şekilde teslimat yapıldı. Çalışanlar da ilgili ve yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Mehmet

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'da promosyon ürünleri almak için uğradım. İlk izlenime göre yer oldukça düzenli ve temizdi. Personel de hoşgeldin ve yardımcıydı. Fiyatlar makul ve ürünler kaliteliydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-02 Zeynep

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'dan promosyon ürünleri tedarik ettim. Bekleme süresi oldukça kısadı ve rezervasyon yapmadan alışveriş yapabildim. Ürünlerin kalitesi ise beklentilerimi karşıladı. Çalışanlar ilgili ve yardımcıydı. Tüm deneyimimden memnun kaldım.

2023-10-22 Fatma

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'dan promosyon ürünlerini temin ettim. Hızlı bir teslimat süreci vardı ve ürünler kaliteliydi. Müşteri hizmeti de olumlu bir deneyim yaşattı. Fiyatlar da uygun ve rekabetçiydi. Memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-10-27 Emre

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'da promosyon ürünleri almaya gittim. İlk izlenim oldukça olumlu oldu, düzenli ve temiz bir yer. Çalışanlar ilgili ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de iyi ve fiyatlar da uygun. Memnun kaldım.

2023-11-01 Ayşe

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'dan promosyon ürünlerini satın aldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmama gerek yoktu. Çalışanlar ilgili ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-06 Mehmet

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'da promosyon ürünleri aldım. İlk izlenim oldukça olumlu oldu, düzenli ve temiz bir yer. Müşteri hizmeti iyi ve personel yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da genel olarak memnun kaldım.

2023-11-11 Zeynep

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'da promosyon ürünleri tedarik ettim ve memnun kaldım. Ürünler kaliteliydi ve fiyatlar uygun. Bekleme süresi de kısaydı. Çalışanlar da ilgiliydi. Tavsiye ederim.

2023-11-16 Ahmet

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'da promosyon ürünlerini inceledim. İlk izlenim olumlu oldu, düzenli ve temiz bir yer. Müşteri hizmeti iyiydi ve personel yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da genel olarak memnun kaldım.

2023-11-21 Fatma

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'dan promosyon ürünleri aldım. Hızlı ve sorunsuz bir teslimat süreci vardı. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Müşteri hizmeti de olumlu bir deneyim yaşattı. Fiyatlar da uygun ve rekabetçiydi. Memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-11-26 Emre

Yıldız Çanta Reklam Promosyon'da promosyon ürünlerini inceledim. İlk izlenim oldukça iyi oldu, düzenli ve temiz bir yer. Çalışanlar ilgili ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de iyiydi ve fiyatlar da uygun. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yıldız Çanta Reklam Promosyon?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?