Yenimahalle yorumlar

Yenimahalle yakın Şht. Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Blv., Çakırlar, Turgut Özal Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06370

  • Enlem, Boylam: 39.9905034, 32.6955445

Yenimahalle, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yenimahalle yorumlar
2023-10-17 Emre

Fiyat performans açısından beklentilerimin üzerindeydi. Ortamda kullanılan dekorasyon ve tesisler oldukça kaliteliydi. Personel ise çok yardımsever ve ilgiliydi. Genel olarak harika bir deneyim oldu.

2023-10-17 Mustafa

Yenimahalle'de bulunan mekanın ambiyansı ve dekorasyonu çok hoşuma gitti. Tesisler de oldukça temiz ve bakımlıydı. Çalışanlar da çok sıcakkanlı ve yardımseverdi. Misafirperverliklerinden çok memnun kaldım.

2023-11-06 Hüseyin

Hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Sadece fiyatlar biraz yüksek gelebilir. Ancak tesisler oldukça modern ve konforlu. Çalışanlar da çok güler yüzlü ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-11 Hatice

Yenimahalle'de gerçekten güzel bir deneyim yaşadım. Tesisler modern ve temizdi. Personel, müşteriye öncelik verdi ve çözüm odaklıydı. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-16 Mehmet

Yenimahalle'de bulunan mekanda geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Ortamın dekorasyonu çok hoştu ve tesisler temizdi. Personel de oldukça ilgiliydi ve hızlı hizmet veriyordu. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Ahmet

Yenimahalle'de geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Tesislerin kalitesi çok yüksekti ve konforlu bir ortam sunuyordu. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımseverdi. Fiyatlar da uygun. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-12-01 Seda

Yenimahalle'deki mekanın atmosferi ve dekorasyonu çok beğenimi kazandı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Personel de çok profesyonel ve misafirperverdi. Fiyatları da oldukça uygun. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-12-11 Zehra

Yenimahalle'deki deneyimim oldukça iyiydi. Tesisler modern ve temizdi. Personel de çok yardımseverdi ve hızlı hizmet veriyorlardı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yenimahalle?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?