Yemeniciler Arastasi yorumlar

Yemeniciler Arastasi yakın Old Basar, 78-04, Atatürk, Safranbolu, Karabük, Black Sea Region, 78600

  • Adres: Çeşme, 78600 Safranbolu/Karabük, Türkiye
  • Web sitesi: kulturportali.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 41.2448248, 32.6923121

Yemeniciler Arastasi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yemeniciler Arastasi yorumlar

Hafta sonu olmasına rağmen bir çok dükkanın erken kapandığı tarihi bir çarşı.. eski çarşının içerisinde bulunuyor Köprülü Mehmet paşa camisinin bir kapısından geçip diğerinden çıkarsanız kendinizi arastanın önünde buluyorsunuz. Hediyelik … Daha fazla

Guzel fotoğraflar çekmek için çok tatlı bj yer . Safranlı çay i tavsiye ederim

Tarihi Yemeniciler Arastası, Safranbolu eski çarşıda yer alıyor. Köprülü Mehmet Paşa Camii bahçesinden de bir girişi var. Arasta içinde kafeler ve hediyelik eşyalar satan küçük dükkanlar bulunmakta. Nostaljik, şirin bir yer ama yerlerdeki … Daha fazla

2023-09-19 Esin

Hafta sonu olmasına rağmen bir çok dükkanın erken kapandığı tarihi bir çarşı.. eski çarşının içerisinde bulunuyor Köprülü Mehmet paşa camisinin bir kapısından geçip diğerinden çıkarsanız kendinizi arastanın önünde buluyorsunuz. Hediyelik eşyalarımı buradan alıyorum.

2023-09-19 Mehmet

Guzel fotoğraflar çekmek için çok tatlı bir yer. Safranlı çayı tavsiye ederim.

2023-10-04 İbrahim

Tarihi bir çarşı. İçinde gezilecek farklı dükkanlar var. Birçok ilginç hediye bulabilirsiniz. Ancak bazı yerler oldukça dar ve kalabalık olabiliyor.

2023-10-09 Emine

Yemeniciler Arastası'na gidip Safranbolu'dan bir hatıra almadan dönmek olmaz. Burada çok güzel hediyelik eşyalar var. Çarşının atmosferi de çok güzel.

2023-10-19 Feyza

Arasta'da gezinirken farklı türde ürünler görebilirsiniz. Fiyatlar genellikle uygun ve pazarlık yapma şansınız var. Ancak bazı satıcılar fazla pazarlık yapmaya çalışabilir.

2023-10-29 Gamze

Yemeniciler Arastası'na ilk gittiğimde çok sevdim. Buradan hediye olarak Yemenicilerden almıştım, çok beğenildi. Ancak dikkat edin, bazı ürünlerin fiyatı biraz abartılı olabiliyor.

2023-11-08 Seda

Safranbolu'nun tarihi bir yerinde bulunan Yemeniciler Arastası'nda güzel vakit geçirdik. Farklı dükkanlarda gezinirken zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.

2023-11-13 Berk

Yemeniciler Arastası'nda genellikle güzel fotoğraflar çekiyorum. Atmosferi çok güzel. Ancak bazı dükkanlarda ürünler biraz pahalı olabiliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yemeniciler Arastasi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?