Yeşiltaşlar tarım yorumlar

Yeşiltaşlar tarım yakın Yavuz Selim Caddesi, Mehmet Akif Mahallesi, Sultanbeyli, Istanbul, Marmara Region, 34920

  • Adres: Mehmet Akif, Yavuz Selim Cd. No:51, 34920 Sultanbeyli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 543 344 13 87
  • Web sitesi: yesiltaslartarim.com
  • Enlem, Boylam: 40.956603, 29.269826

Yeşiltaşlar tarım, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yeşiltaşlar tarım yorumlar

İşlerini severek ve dürüst yapan harika bir firma

2023-09-26 Ayşe

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı işlerini severek ve dürüst yapan harika bir firma. Ürünleri kaliteli ve fiyatları uygun. Çalışanları da çok yardımcı ve canayakın. İlgili ve samimi davranışlarıyla müşteri memnuniyetini sağlıyorlar. İlk izlenim olarak da dükkanın temiz ve düzenli olması dikkat çekici. Genel olarak çok memnunum!

2023-09-26 Mustafa

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı gerçekten iyi bir seçenek. Ürünleri taze ve lezzetli. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Mağaza atmosferi de gayet sıcak ve samimi. Bekleme süreleri de oldukça kısa. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Fatma

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı işlerini dürüst ve profesyonel bir şekilde yapan bir firma. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Personel çok nazik ve yardımsever. Mağazanın atmosferi de çok hoş. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-11 Ahmet

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı'ndan aldığım ürünler gerçekten kaliteli ve taze. Fiyatlar da oldukça makul. Personel her zaman yardımcı ve içten davranıyor. Mağaza da oldukça temiz ve düzenli. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-16 Zeynep

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı'na gittiğimde çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi ve tazeliği harika. Fiyatlar da oldukça uygun. Çalışanlar da çok yardımcı ve güler yüzlü. Mağaza atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-21 Mehmet

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı'nda aldığım meyveler çok taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Mağaza da oldukça temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Cemile

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı gerçekten güvenilir bir firma. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. Çalışanlar son derece yardımcı ve ayrıca beklemek çok uzun sürmez. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Hüseyin

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı'na gittiğimde çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgiliydiler. Mağaza atmosferi de çok hoştu. Gitmeye değer!

2023-11-05 Sevim

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı'na gittiğimde çok güzel bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar çok uygun. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Mağaza atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Ali

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı'na gittiğimde çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. Personel çok yardımcı ve ilgiliydi. Mağaza da oldukça temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-15 Selin

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı harika bir seçenek. Ürünler taze ve lezzetli. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel son derece yardımcı ve güler yüzlü. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Ayhan

Yeşiltaşlar tarım Meyve Toptancısı'nda aldığım meyveler gerçekten harikaydı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun. Çalışanlar çok yardımcı ve samimiydi. Mağaza da oldukça temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yeşiltaşlar tarım?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?