YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM yorumlar

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM yakın Alemdar Caddesi, Hanaybaşı Mahallesi, Konya, Selçuklu, Konya, Central Anatolia Region, 42080

  • Enlem, Boylam: 37.898483, 32.44924

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM yorumlar

A young and dynamic team working professionally found answers to my questions on every subject and took …

A young and dynamic team, which has come to the fore with its corporate identity and is an expert in the business, welcomes you. The place makes you feel that you are already in the right place. Apart from being a building inspection company, Urban Transformation is also a c …

All of them are young, smiling, competent friends, thank …

2023-09-27 Ayşe

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketi çok profesyonel bir şekilde çalışan genç ve dinamik bir ekiple özellikle şirketin kurumsal kimliği ile öne çıkıp, uzmanlık kavramına yerleşmiş bir ekiple buluşuyorsunuz. Yer sizi zaten doğru yolda olduğunuzu hissettiriyor. Bir yapı denetim firması olmanın dışında Kentsel Dönüşüm de bir gerçekten işte profesyonel ve dinamik ekibiyle bu noktada kendini kanıtlıyor. Başarılarının devamını dilerim.

2023-09-27 Fatma

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketi gerçekten işinin ehli, genç, gülümseyen, ustalıkla görevlerini yerine getiren arkadaşlar, teşekkürler.

2023-09-27 Mehmet

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketine güvenilir ve kaliteli hizmetinden dolayı teşekkür ederim.

2023-10-12 Halil

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketi işinde çok iyi olan genç ve yetenekli bir ekibe sahip, teşekkür ederim.

2023-10-17 Gülay

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketi işin detaylarını inceliyor ve konu hakkında her soruya cevap buluyor, teşekkürler.

2023-10-22 Veli

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketi genç ve dinamik bir ekip olsalar da işlerini profesyonelce yapıyorlar, başarılar.

2023-10-27 Hülya

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketi güvenilir, profesyonel ve dinamik bir ekip ile çalışıyor, teşekkür ederim.

2023-11-01 Mustafa

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketine ait tüm arkadaşlar genç, güleryüzlü ve yetkin, teşekkür ederiz.

2023-11-06 Didem

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketi güler yüzlü ve yetenekli bir ekip ile hizmet veriyor, memnun kaldık.

2023-11-11 Ali

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketi işini en iyi şekilde yapan genç ve yetenekli bir ekibe sahip, teşekkürler.

2023-11-16 Ayhan

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketi işini profesyonel ve düzgün bir şekilde yapması nedeniyle teşekkür ederim.

2023-11-21 Gökçe

YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM Building inspector şirketi çok genç ve yetenekli arkadaşlardan oluşan bir ekibe sahip, teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? YEDİKITA YAPI DENETİM & KENTSEL DÖNÜŞÜM?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?