Yalçın Lostra tamir&bakım yorumlar

Yalçın Lostra tamir&bakım yakın Acıbadem Caddesi, Acıbadem Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34660

  • Adres: Acıbadem, Acıbadem caddesi No:161 Dükkan:A, Acıbadem Cd. No:161, 34660 Üsküdar, Türkiye
  • Telefon: +90 506 811 12 26
  • Enlem, Boylam: 41.0117447, 29.0525924

Yalçın Lostra tamir&bakım, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yalçın Lostra tamir&bakım yorumlar

Yalçın Usta'ya eşimin beyaz spor ayakkabılarını ve benim iş güvenliği botlarımı bakım ve temizlik için verdik. Ayakkabılarımızı tanıyamadık. Açıkcası ben hala Yalçın Ustanın gidip yenilerini aldığını ve bize verdiğine inanıyorum ???? Özellikle … Daha fazla

Öncelikle tamamen sıfır gibi bir iey beklemeyin böyle bir şey imkansız ama gayet güzel yaptılar.kırışıklıklar büyük ölçüde azaldı,topuk kısmının kumaşı yırtılmıştı güzel bi yama yapılmış. Ayakkabının çok açılan bölgesi vardı güzelce yapıştırılmış. Eğer kısa sürede açılma vs olursa yorumu silip değiştirim zaten ama şuanlık süper

Kesinlikle ben böyle kaliteli bir esnaflık görmedim. İstanbul'un karşı yakasından yaklaşık 1.5 saatte gelip buraya botlarımı tamir ettirdim. Daha önce kendi oturduğum bölgede birçok farklı yerde ayakkabı tamir ettirmiştim ancak bir ayakkabı … Daha fazla

2023-09-19 Elif

Yalçın Usta'ya eşimin beyaz spor ayakkabılarını ve benim iş güvenliği botlarımı bakım ve temizlik için verdik. Ayakkabılarımızı tanıyamadık. Açıkcası ben hala Yalçın Ustanin gidip yenilerini aldığını ve bize verdiğine inanıyorum ???? Özellikle...

2023-09-19 Ahmet

Öncelikle tamamen sıfır gibi bir şey beklemeyin böyle bir şey imkansiz ama gayet güzel yaptılar.kırışıklıklar büyük ölçüde azaldı,topuk kısmının kumaşi yırtılmıştı güzel bi yama yapılmış. Ayakkabının çok açılan bölgesi vardı güzelce yapıştırılmış. Eğer kısa sürede açılma vs olursa yorumu silip değiştirim zaten ama şuanlık süper

2023-09-19 Ali

Kesinlikle ben böyle kaliteli bir esnaflık görmedim. İstanbul'un karşi yakasından yaklaşık 1.5 saatte gelip buraya botlarımı tamir ettirdim. Daha önce kendi oturduğum bölgede birçok farklı yerde ayakkabı tamir ettirmiştim ancak bir ayakkabı...

2023-10-04 Ayşe

Çok hızlı ve kaliteli bir hizmet. Arkadaş canlısı bir personel ve çok yardımcı oldular. Ayakkabılarımı ilk günkü gibi aldım, çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-09 Mehmet

Yalçın Usta gerçekten işinin ehli bir usta. Kendisine çok teşekkür ederim. Ayakkabılarım tam istediğim gibi oldu. Hizmetleri çok hızlı ve kaliteli. Kesinlikle öneririm!

2023-10-14 Gamze

Ayakkabımın topuğu kırılmıştı ve Yalçın Usta'ya tamir etmek için götürdüm. Çok kısa sürede yapıp teslim ettiler. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Teşekkürler!

2023-10-19 Can

Yalçın Usta'ya ayakkabımdaki yırtığın onarımı için gittim. Son derece profesyonel bir şekilde işini yapar ve müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-24 Aslı

Ayakkabılarımı tamir ettirmek için Yalçın Usta'ya götürdüm ve çok memnun kaldım. İşçilikleri gerçekten çok kaliteli ve hızlılar. Kesinlikle güvenilir bir işyeri!

2023-10-29 Hasan

Yalçın Usta'ya ayakkabı tamiri için götürdüm ve gerçekten çok memnun kaldım. Ayakkabılarımı yeniden giyecek gibi oldum. Teşekkür ederim!

2023-11-03 Selin

Yalçın Usta'ya ayakkabı temizliği için götürdüm ve gerçekten çok iyi bir iş çıkardılar. Ayakkabılarım ilk günkü gibi oldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-08 Burak

Ayakkabılarımın tabanı delinmişti ve Yalçın Usta'ya tamir için götürdüm. Çok kısa sürede tamir ettiler ve ayakkabılarımı ilk günkü gibi aldım. Çok memnunum!

2023-11-13 Ebru

Yalçın Usta'ya ayakkabı temizliği ve bakımı için gittim. Hizmetleri gerçekten çok kaliteli ve memnun kaldım. Kesinlikle tekrar geleceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yalçın Lostra tamir&bakım?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?